Mert Yürüyen Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 http://www.ntv.com.tr/yasam/unlu-aktor-christopher-lee-yasama-veda-etti,wU7tDHa4yE-GRH0HH8fedQ Christopher Lee vefat etmiş yahu... İyi aktördü... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Saruhan diye okudum başta,tövbe tövbe Allah korusun. 93 yaşındaymış vay be o kadar göstermiyordu halbuki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Saruhan diye okudum başta,tövbe tövbe Allah korusun. 93 yaşındaymış vay be o kadar göstermiyordu halbuki ne adamsın ya... adam fiestasına doyamadı (bit kadar arabaın neresine doyamıyorsa artık ) evet bende 93 yaşında olduğunu görünce şaşırdım 80 li birşy bekliyordum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Semih hakli cunku ben bilerek saruman diyordum bizim oglanada bende lök diye daldim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Semih hakli cunku ben bilerek saruman diyordum bizim oglanada bende lök diye daldim... baba hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Oynadığı role çok yakışıyordu, güle güle Saruman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Haydaa ben iyiyim [emoji113] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Allah taksiratını affetsin; Orta Dünya'ya da Galaksi'ye de az çektirmedi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 aslında o kült bir adamdır ve geçmişte adını daha cok vampir rollerinde ve gizemli olayların yer aldığı filmlerde rol almasıyla tanınmıştır.Tabiki büyük bütçeli filmlerde daha cok tanındı ama çok eskilerde de ünlü filmlerde olmazzsa olmaz biriydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Kont dracula misal [emoji28] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap