Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 Herkese selamlar ve iyi geceler 50-55 bin tl ye kadar arac almak istiyoruz 1.6 benzinli focus style plus ile opel astra 1.4 t cosmo veya sport arasinda kaldık astra cosmo cok dolu bir arac fakat yakit sorunu var gibi cok km yapmiyoruz oda sorun degil otomatik vites 55 bin civarinda temiz bulunabilecek gibi siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Astra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Focus..sunulanlar arasından tercih yapmak gerektiğinde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) Focus ama sor bi niye? Seviyoruz Focus'u [emoji56] Haziran 12, 2015 Volkan Ö. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Cosmo Astra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Cosmo Astra Ti-Vct de zaten çok yakıyor, en azından turbonun 140 beygirinden keyif alırsınız; donanım ikisinde de dolu, seçimi motor belirler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Astra Cosmunun Artıları + 1.4 140 HP Turbo Motor + Kol Dayama + Focus Tekno Pakette olan Uzun Far Asistanı + Dijital Klima + AFL Xenon Far + Daha Kaliteli Koltuk Döşemesi Focus Style Plus Artıları + Otomatik Park Asistanı + Sesli Komut + Aktif Şehiriçi Güvenlik Opel hiç kullanmadık ama Astra daha mantıklı görünüyor.Sizlerden gelen geri bildirimlerde Astra gibi Ama Focus 'u seviyoruz duygusal bir bağ var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Astra Cosmunun Artıları + 1.4 140 HP Turbo Motor + Kol Dayama + Focus Tekno Pakette olan Uzun Far Asistanı + Dijital Klima + AFL Xenon Far + Daha Kaliteli Koltuk Döşemesi Focus Style Plus Artıları + Otomatik Park Asistanı + Sesli Komut + Aktif Şehiriçi Güvenlik Opel hiç kullanmadık ama Astra daha mantıklı görünüyor.Sizlerden gelen geri bildirimlerde Astra gibi Ama Focus 'u seviyoruz duygusal bir bağ var Her şeyi geçtim otomatik parkı kaç kere kullanacaksınız ki? Bir artı ama seçim belirleyecek bir ekstra değil bence. Benim seçimimde Astra'dan yana motor ve afl için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 opel servisi sahibi olan komşum, opeller için araç yaşlanmaya başladıkça elektronik arızaları artıyor. demişti. ne kadar kullanacaksın bilemem. motor olarak opel derim,diğer faktörler için focus. ancak opel alıpta lpgye geçersen komşum sıkıntı oluyor turbolarda dedi. focusun bu derdi yok, en azından turboya göre sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 opel servisi sahibi olan komşum, opeller için araç yaşlanmaya başladıkça elektronik arızaları artıyor. demişti. ne kadar kullanacaksın bilemem. motor olarak opel derim,diğer faktörler için focus. ancak opel alıpta lpgye geçersen komşum sıkıntı oluyor turbolarda dedi. focusun bu derdi yok, en azından turboya göre sıkıntı yok. 1.6 atmosferik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Şimdi bu konuyu konuşunca ve bu iki araç arasında Astra ya doğru yorumlar yapıldığını görünce aklıma geldi. Bu foruma ara sıra girip siz hepiniz Opel düşmanısınız diyen bir arkadaş vardı, okuyor mu acaba burayı da? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Kesinlikle astra diyorum ozellikle cosmo kullanmak gercekten zevkli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 test edin beğenirseniz alın astrayı. Ben otomatiğini test etmiştim, direksiyondan tiksinmiştim, şanzımanda rezildi dolayısıyla motorunda bi numarasını görmemiştim. astrayı araba alma döneminde test edememiştim bayii nedeniyle, sonradan test ettiğimde keşke o zaman test etseymişim hiç düşünmeme gerek kalmazmış demiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Bu iki seçenek arasindan astra benim tercihim olurdu ama dizelse tercihiniz focus olsun.. .Bence focus 1.6 Ecoboost titanyum X alın astradan daha az yakar hemde daha performanslı hemde daha donanımlı 50 bine hatta daha ucuza bulabilirsiniz x paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 astra diyecek bişeyim yok bende almayı düşündüm bi ara 1.4 TSport mu yoksa 1.6 Titanium mu halen kararsızım... Astra 1.4T ye arkadaşım ortalama 9 -10 lt civarı yaktığını söylüyordu. Fakat lpğ düşünülüyorsa 1.4T motorlar artık fabrikasyon lpğ li de geliyor, alaşım başlıklı sübaplar kullanılmamış bu motorda. Lakin servis ve yedek parçada kesinlikle focus derim.Birde opel bi arıza verdimi arkası çorap söküğü gibi geliyor malesef ... İkiside çok güzel araba Karar sizin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap