Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) Şüphesiz bu iki seçenek arasından Astra T Cosmo. Focus'a artı olarak yazdıklarınızdan belki sadece "aktif şehir içi güvenlik sistemi" bana göre artı sayılabilir. Astra'ya artı olarak yazdıklarınızın hepsi elzem özellikler. Özellikle de uzun far asistanı. Araçta özellik olmayınca tadı olmuyor. İki araç da birbirine yakın karakterde. Paranıza en fazlasını hangisi veriyorsa onu tercih etmek gerekli diye düşünüyorum. 1.6 atmosferik olayını ben bu çağa pek uygun görmüyorum. LPG'li Focus kullanıcısı arkadaşlardan aldığım duyum da Focus'un bu nakle dokusunun pek tutmadığı yönünde. Keza Astra da öyle. Tabi LPG düşünüyorsanız. Haziran 12, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Bencede astra hem donanım farkı var hem motoru turbo.Atmosferik motorla 8 lt yakacağına turboyla 10 yak hiç olmazsa zevk alırsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Minciklamis gibi olacam ama gidin fiat bravo dizel otomatik alin daha iyi 10000 tl de cebinizde kalır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Benzinli sorana dizel, dizel sorana benzinli, düz vites isteyene otomatik, D sınıfı isteye C sınıfı itinayla tavsiye edilir, mıncıklamayın efendim öyle kalsın 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap