Hüdaverdi Kılınç Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2015 İyi günler dilerim.Önceden yetkili serviste geçen 1 günümü daha önce anlatmıştım.şimdi ise Konya da bulunan BİZİM FORD isimli özel servisten bahsetmek istedim.Takip edenler bilir Konya Otokoç yetkili servisin azizliğine uğramış biri olarak bu cumartesi günü Sami usta iletişime geçtim ve randevumu aldım.sabah saatlerinde iş yerine ulaştım ve aracım olan 2008 model focus otomatik şanzuman aracımın ön amartisörleri, üst kapak contası, arka z rotları şanzıman yağı ve filtresini, bıjilerin değişimi yapıldı .Bizzat ustanın yanında takiplerim sonucu gerçekten Abdullah usta ve yanındaki çırağı ayrıca Sami ustanın güzel işçiliği,bilgili olması müşteriye karşı davranışları çok güzeldi.Ender bulunan ustalar diyebilirim herkese tavsiye ederim. herkese iyi günler dilerim, Allah kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Konya otokoç demeyin bana gerçkten. Özel servis araştırdım özford'u da öneriyorlar ama hiç gitmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Konya Otokoçun başında öyle bir müdür varken, serviste müşteri memnuniyeti olmaması çok ilginç. Şube müdürü ile görüşme talep edip sıkıntılarınızı doğrudan kendisine anlatmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap