Orhan Develi Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2015 Cam çıtaları ve sis farı kromajlarını taktırdım, sıra geldi bagaj çıtasına. Bu konuda fikrinizi ihtiyacım var, bagaj çıtası mı yoksa bagaj alt çıtası mı daha güzel durur f3 te, ben karar veremedim. İnternette görselleri var ama Adana da çok sayıda f3 olmasına rağmen hiç birinde bagaj çıtası görmedim ya da ikiside hoş olmaz derseniz vazgeçecegim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bize de gösterir misiniz? Nasıl bir şeymiş görelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bence ikisinide boşverin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bize de gösterir misiniz? Nasıl bir şeymiş görelim. En kısa zamanda resim eklemeyi ögrenecegim.Söz veriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Doğan abiye katılıyorum,bence ikisinide yapmayın. Ciddi manada kötü duruyor (bence) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bagaj çıtası 2-0 mağlup duruma düştü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bence zaten bağajın kendisi çıta var gibi duruyor 3-0 [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 4 olsun bizim olsun[emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Tek kale, bol gollü bir mac olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 (düzenlendi) Bagaj çıtası,bana hep Fiat Linea'yı hatırlatır nedense. Isınamadım bir türlü. Gerçekten ihtiyacınız yoksa sırf görüntü için taktırmanızı istemem. 5-0 oldu... Sergen attı,şampiyonluk geldi. Haziran 15, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Oraya ait olmadığı çok belli oluyor. Özellikle hatchback'de. Bende atıyım 6 olsun. Herhangi bir tarafın golünde +7 olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Laaaan 6-0 demeyin çıbık biri 7 yi atsın yoksa takım kavgası çıkacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Laaaan 6-0 demeyin çıbık biri 7 yi atsın yoksa takım kavgası çıkacak. Fikrini değiştir abi Daha güzel bir skor çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Aha bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Sneijder attıııee 7-0. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap