Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Ben söylemeyecektim. İçimden 8 olacaktı ama kimse bilmeyecekti. Fotoğrafları görünce dayanamadım. Tarihi bir maç oluyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Benim aklım gitmiş, 'arabanın üstüne bagaj çıtası alayım mı?' anlıyorum Taaa ki yukardaki fotoları görene kadar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Benim aklım gitmiş, arabanın üstüne bagaj çıtası alayım mı anlıyorum Taaa ki yukardaki fotoları görene kadar. Ha hah Kamil dendir. Seyahat bildiğin kıtalararası süresi kadar olunca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Benim aklım gitmiş, arabanın üstüne bagaj çıtası alayım mı anlıyorum Taaa ki yukardaki fotoları görene kadar. Sen trafikte deilmisin hala? Eve gidebildin mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Ha hah Kamil dendir. Seyahat bildiğin kıtalararası süresi kadar olunca. Sen trafikte deilmisin hala? Eve gidebildin mi? Bi yerden sonra otobandan çıkıp d100'den geldik.Ona rağmen yine de çok geciktik tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Bi yerden sonra otobandan çıkıp d100'den geldik.Ona rağmen yine de çok geciktik tabi Dur yakalamisken sorayim... Temde ki calisma ankara istikametinde dimi, istanbul deil? Cuma aksam eregliye gidicem ya direkt d100 den gideyim o vakit... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Dur yakalamisken sorayim... Temde ki calisma ankara istikametinde dimi, istanbul deil? Cuma aksam eregliye gidicem ya direkt d100 den gideyim o vakit... Onu bilmiyorum işte en son ana gelirken kaçmış olduk lakin ibb o bölgenin de yoğunluğunu veriyor evden çıkarken baktın mı tamamdır. Ankara'ya gidenler keyifle gidiyordu hatta el hareketi yapanlar gördüm! (sallıyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Onu bilmiyorum işte en son ana gelirken kaçmış olduk lakin ibb o bölgenin de yoğunluğunu veriyor evden çıkarken baktın mı tamamdır. Ankara'ya gidenler keyifle gidiyordu hatta el hareketi yapanlar gördüm! (sallıyorum) Kgm den bakayim en iyisi mudur, hosgeldin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Aha bunlar Ben bunu beğendim. Koyu renkli bir araç ise fena durmaz. Ama bu resim fotomontaj sanki. Çıkıntı falan yapacaksa hiç gerek yok, orjinal kalsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Bence böyle yapılabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Bence böyle yapılabilir http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/15/2a307ejpg Bagajı kapatırken ses yok değil mi , ? Elime sağlık bu arada.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Bagajı kapatırken ses yok değil mi , ? Elime sağlık bu arada.. Yok abi ses felan. Stop a yazı yazdırılabilir anlamında foto attım ben bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yok abi ses felan. Stop a yazı yazdırılabilir anlamında foto attım ben bu arada Çok iyi o vakit, keyifle kullan.. Herkes istediği yere baksın[emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 @Doğan Kurban, Abi senin sağ altta "Ecoboost"mu yazıyor. Bende "Econetic Technology" yazıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 @Doğan Kurban, Abi senin sağ altta "Ecoboost"mu yazıyor. Bende "Econetic Technology" yazıyor Yes 2013 de ecoboost yazıyor.Sonrasında hiçbirşey yazmıyor.Ancak dikiz aynasında biran görüp sonra yanından rüzgar gibi birşey hissedersen anlıyorsun eb olduğunu 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap