Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yes 2013 de ecoboost yazıyor.Sonrasında hiçbirşey yazmıyor.Ancak dikiz aynasında biran görüp sonra yanından rüzgar gibi birşey hissedersen anlıyorsun eb olduğunu Ben o rüzgarla yanyana gidiyorum Olsun benimki daha Technologic mişş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Ben o rüzgarla yanyana gidiyorum Tabi canım.Benim dediğim bamya jantı olan bir kaç atmosferikler var onlara e traktör de gene iyi sayılır ama sonuçta traktör 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Ancak dikiz aynasında biran görüp sonra yanından rüzgar gibi birşey hissedersen anlıyorsun eb olduğunu Vuuuhhuuuuuuuuuuuu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Tam bu olsa gerek biraz pis ama neyse 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Arabanın rengi güzelmiş Hakan ne diye geçiyor ruhsatta kül kahvemi gümüş grimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Yes 2013 de ecoboost yazıyor.Sonrasında hiçbirşey yazmıyor.Ancak dikiz aynasında biran görüp sonra yanından rüzgar gibi birşey hissedersen anlıyorsun eb olduğunu sanarsınki 3,0 motor var... 0,9 motor var hayırdır nereye uçuosun sinek mi bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 sanarsınki 3,0 motor var... 0,9 motor var hayırdır nereye uçuosun sinek mi bu Senin arabandakine motor dersek benimkine evet 3.0 muamelesi yapabiliris Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Senin arabandakine motor dersek benimkine evet 3.0 muamelesi yapabiliris neyse konu dışında yine sınır tanımıyoruz... tekrarlıyorum... "fındık kadar motoru var, türlü türlü huyu var" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Arabanın rengi güzelmiş Hakan ne diye geçiyor ruhsatta kül kahvemi gümüş grimi Abi ben mürekkep mavi diye aldim ama yikamayinca kül kahve veya gümüş gri oluyo ama mevzu cıtanin görselliği degilmi rengin ne önemi var [emoji12] [emoji12] [emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Abi ben mürekkep mavi diye aldim ama yikamayinca kül kahve veya gümüş gri oluyo ama mevzu cıtanin görselliği degilmi rengin ne önemi var [emoji12] [emoji12] [emoji12] çıta beklediğimden iyiymiş ya... belkde kirli olduğundan iyi geldi gözüme bilemiyorum ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 çıta beklediğimden iyiymiş ya... belkde kirli olduğundan iyi geldi gözüme bilemiyorum ama. Aslanım çekirgem benim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Oy oy oy Çekirge de yapmış kendine[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Aslanım çekirgem benim. buyur sahip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 buyur sahip Usta diyeceksin uleeen şşşrrraaaak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Gol çokluğu ile bagaj çıtası fikrinden vazgeçilmiştir. Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap