Deniz Gecgel Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2015 Arkadaşlar merhaba. Bir konuda ikilemdeyim, 2013 model 25.000 km deki tdci trend hb focus 3 ümü takas etme arifesindeyim. Sizce hangisi mantıklı olur? Yorumlarınızı rica ediyorum. 1- Focus ile kafa kafaya 2011 model makyajlı 1.6 tdci model trend mondeo. Orjinal, 98.000 km de, kazasız. 2- Yaklaşık 8 bin tl farkla 2012 model 2.0 tdci mondeo selective. 80.000 km de. Sol ön çamurluk değişik, kaput ucu boyalı. (Araç bana 56 ya gelecek ama fark vermek zor geliyor) 3 - otur oturduğun yerde seçeneği. :) Siz olsaydınız ne yapardınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 2.0 tdci vergi külfeti ağır gelmezse Seçerdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Vergi büyük yük getirir geliriniz iyiyse neden olmasın. b şıkkı duygusal a şıkkı mantıklı c ise en mantıklısı. mondeonun çizgileri eskidi 2007 den beri yollarda.titanium focusla takas edin bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2015 C - olarak cevapladım...:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Benzer bir ikilem de biz yaşıyoruz. 2011 tdci trend x focusumuz var, peder bu ara tutturdu mondeo 2 2.0 benzinli alalım diye. Şimdi 2011 model 50.000 km deki bir arabayı satıp 2005-2006 model 100.000'i geçmiş bir araba almak ne kadar mantıklı karar veremiyorum. Biri yeni ama özelliksiz, diğeri eski ama dolu dolu ve bir üst sınıf bir araba. Bunun kararını iyi vermek lazım. Ben sizin yerinizde olsam, durumunuz da müsait ise 2. seçeneği seçerdim. 2.0 dizel iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Bence illa değişim olacaksa; az km yapmış 2.0 tdci mantıklı seçenek; mantık sadece üst sınıf araç olması ve motor hacmi ile ilgili... c şıkkı ise genel anlamda mantıklı; 25 Bin km yerine 80-95 Bin km tercih etmezdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Mondeoyu sırf geniş olması, orta kol dayama, dijital klima ve hız sabitleyici için düşünüyorum ama 98.000 km olması ve garantisi bitmiş olması biraz düşündürüyor. 2.0 selective ise vergiden ve yakıttan ötürü ciddi sorun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Titanium makyajsız 3 veya Style makyajlı 3 tavsiyedir. Gerek yok eski arabaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Titanium makyajsız 3 veya Style makyajlı 3 tavsiyedir. Gerek yok eski arabaya. +1 Eski arabalardan dili yanmış birisi olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Maddiyat sorun değilse 2.0 dizel çok iyidir. Ben çoooook memnunum. Hatta bu arabayı verip üste neredeyse hiç para vermeden yeni Focus alabilirim (ötv indirimi ile) ama 2.0 Mondeo'dan vazgeçemiyorum bu araba başka. Karar sizin ama 2.0 TDCi Selective Mondeo seçim olarak asla sizi pişman etmez. Bu arada 2012 2.0 Selective Mondeo 80k. km. araç nasıl 56bin TL. ye geliyor onuda anlamış değilim pert kayıtlımı yada ağır hasarlı mı bu araba ? Fiyatı çok saçma şekilde ucuz başka birşey olmasın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Araçta pert kaydı, hasar kaydı v.s yok. Müşteriden takasa alınmış araç. Bizim arkadaşlar bana aldıkları fiyata verecekler. Sadece bir çamurluk ve kaput ucu boyalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap