Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 16.12.2012 - 21:56 tarihinde, Bora A. yazdı: rehberden sesle aramak istediğin kişinin adını araca söylemen ve numarasını da kaydetmen lazım Bunu anlamadım Bora; neden sesle kaydetmen gerekiyor kişiyi? Mesela ben şuanda masamda Bora adıyla seni kaydetmiş olayım; arabaya binince sesli komuta basıp--> İsim ara--> isim lütfen-->Bora deyince seni arıyor. Yada 5 yıl önce kaydettiğim birini kaydettiğim adıyla söyleyince arıyor. Sende böyle değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Bende de farklı, önce sesli olarak kaydetmek gerekiyor, yani telefondaki tüm isimleri sesli kontrol sistemiyle aramıyor. Sadece sisteme kayıt ettiklerini (ses ile numarasını, ismini falan kaydediyorsun) aratabiliyorsun sesli olarak. Sisteme kayıtlı olmayanları aramıyor. Ayrıca sisteme kayıtlıysa rehberden silsen de arıyordu galiba. Yani sesli arama yapman için sisteme kayıt etmen gerekiyor. Bu benim aracımda böyle. Sonradan bir güncelleme ya da değişiklik yapmış olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yigit Celik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Bende araci aldigimdan beri ismi kaydetmeden ismi soyleyince bulup ariyor, benim tel 4s ios 6 yuklu herhangi bir sikinti yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 hayır ismi kaydetmediğim sürece rehberdeki ismi aramıor bende.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 16:25 tarihinde, Bora A. yazdı: hayır ismi kaydetmediğim sürece rehberdeki ismi aramıor bende.... Bak şimdi, git 70+ bin TL ver bir de numara kayıt işiyle uğraş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 16:25 tarihinde, Bora A. yazdı: hayır ismi kaydetmediğim sürece rehberdeki ismi aramıor bende.... Bu araçtan mı kaynalı telefondan mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 16:27 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bak şimdi, git 70+ bin TL ver bir de numara kayıt işiyle uğraş... Valla yaaaa...Ulen bir SYNC imiz bile yok al işte....Gel de sinir olma...Hay Allah,çok koydu bak...ehehehehe.....Fakat gerçekten merak ettim şimdi bak...Acaba olay niye farklı...Direkt araması güzel bişey sesle kayıt gıcık gerçekten de.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 16:35 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Bu araçtan mı kaynalı telefondan mı? Araçtan kaynaklı....Sesi girmediğin müddetçe aramıyor..yani aslında sesten tanıyor numarayı...Sanırım bir tür yazılım farkı var,komut farkı var ,modül farklı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 16:37 tarihinde, Bora A. yazdı: Araçtan kaynaklı....Sesi girmediğin müddetçe aramıyor..yani aslında sesten tanıyor numarayı...Sanırım bir tür yazılım farkı var,komut farkı var ,modül farklı.... Peki sadece kaydeden sesi mi algılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 13:44 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Bunu anlamadım Bora; neden sesle kaydetmen gerekiyor kişiyi? Mesela ben şuanda masamda Bora adıyla seni kaydetmiş olayım; arabaya binince sesli komuta basıp--> İsim ara--> isim lütfen-->Bora deyince seni arıyor. Yada 5 yıl önce kaydettiğim birini kaydettiğim adıyla söyleyince arıyor. Sende böyle değil mi? bende bu mesajı bekliyordum Mertol abiyi bu şekilde aradığına şahit olmuştum çünkü. Bende denicem bu olayı ancak bir türlü isim ara kısmında anlaşamıyoruz :D son arayanı filan arıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 (düzenlendi) 17.12.2012 - 16:38 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Peki sadece kaydeden sesi mi algılıyor? Hayır,eşimde kendi sesiyle evimiz diyince,benim sesimle evimiz diyor sistem,sonra aransınmı diyor,evet diyince direkt evi arıyor...Evimiz yazan numarayı buluyor sistem telefondan..Çok enteresan aslında..Onu yapan bir sistemin telefondaki diğer sesle kaydedilmemiş numaraları arayamıyor olması garip..Bazen cam falan açıksa sesle aramayı karıştırıyor,efendim falan diyor ) Aralık 17, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Benimki de sadece onceden kaydettigim numaralari arıyor. Telefon rehberinden rastgele bir isim soylersem aramiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 18:35 tarihinde, Bora A. yazdı: Hayır,eşimde kendi sesiyle evimiz diyince,benim sesimle evimiz diyor sistem,sonra aransınmı diyor,evet diyince direkt evi arıyor...Evimiz yazan numarayı buluyor sistem telefondan..Çok enteresan aslında..Onu yapan bir sistemin telefondaki diğer sesle kaydedilmemiş numaraları arayamıyor olması garip..Bazen cam falan açıksa sesle aramayı karıştırıyor,efendim falan diyor ) ilginç yav; ilk kez duyuyorum bu isimle kaydetme işini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 17.12.2012 - 20:55 tarihinde, Aydın Baran yazdı: ilginç yav; ilk kez duyuyorum bu isimle kaydetme işini. Megane da böyleydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Bu başlığı gördükten sonra bende denedim. Kayıt etmeden rehberdeki isim ile çok başarılı bir şekilde arama yaptı Telefonda dandik nokia lardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap