Yücel Yaman Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2015 cyclone navigasyonu güncelleme yaptıktan sonra sensör sesleri gelmiyor artık bunun sebebini bilenlerin yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 http://www.focusclubtr.com/topic/10023-focus-3-sony-ekran-değişimi-sorunu-ve-nedeni/ buradaki gibi bir sorun olabilir, cyclone ile iletişime geçin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Hayırlı akşamlar Bende 1 hafta oldu taktıralı cyclone.bende gözlemlediğim 2 sorunum var bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var. 1.Emniyet kemeri şoför tarafı artık takmasamda ötmüyor. 2.Aracı yanaştırdıktan sonra kontak kapalı olmasına rağmen sensör sesi devam ediyor kapıyı kapatıp kitlersem susuyor. 3.Navigasyon ekranında 3-4 sefer geri görüş kamerası devreye girmedi ana menüye geçince geri görüş açıldı ana menüde sorun hiç olmadı. 4.Sesli komut yardım menüsünde yazılanları söylediğimde 1 defa tuturdum lafımı dinledi Bilgim yeni oldu hafıza kartını 4 gb verdiler bende değiştirmek istedim değiştirdim.16 gb aldım haritayı kopyaladım çalışmadı cyclone a sordum verilen 4gb hafıza kartına lisans numarası verdikleri için başka hafıza kartında çalışmazmış.aldığım hafıza kartını 6-7 defa takdığımda 1 sefer cihaz takıldı diyor orjinalı takdığımda 6-7 seferde 1 defa cihaz takıldı hemen peşine cihaz çıkarıldı diyip görmedi.1 haftada gözlemlerim bunlar umarım başka bir soru sormam <Saygılar> Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Aracında cyclone olup en azından 1.2 maddedeki sorun olup olmayan yokmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Aracında cyclone olup en azından 1.2 maddedeki sorun olup olmayan yokmu? 1- Numaralı sistemin cyc. ile alakası yok, bunu tekrar aktif edebilirsiniz veya bozulmuştur. 2- Kontak kapalı derken tamamen sisemler kapalıyken ötüyor öyle mi? Bu normal değil (orjinal sistem için) cyclone böyle ayarlamışsa çalabilir. ---- Diğer şeyler için sormanız gereken adres burası değil maalesef cyclone. Kemer Uyarı sistemi için: http://www.focusclubtr.com/topic/2250-focus-3-emniyet-kemeri-ikazı/ Bundan sonra arama sistemini kullanırsanız eğer hızlı ve güvenli bilgiye ulaşabilirsiniz. İyi günler 1.Emniyet kemeri şoför tarafı artık takmasamda ötmüyor. 2.Aracı yanaştırdıktan sonra kontak kapalı olmasına rağmen sensör sesi devam ediyor kapıyı kapatıp kitlersem susuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Ben cyclone sorunu olunca bu konuda oraya eklemek istedim.Teşekürler yakup cevap için.Kemer uyarı sistemi navi takıldıkdan sonra olunca ben cyclone a bağladım.o yuzden araştırmadım açıkcası.arabadan komple ındıgımde halen ötüyor ve kapıyı kitleyince susuyor orjinalinde aracı yanaştırıp kontak kapatınca susuyordu. sorunum buydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Öyle olmaması lazım,sinir bozucu bir şey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 arabaya binen yakınlarım sorunlu galiba diyorlar sensorden kapatıncada ses devam ediyor cunku.Kemer olayını çözdüm hareket halinde 4 sefer tak cıkar yaptım ekrana lambası cıkdı ve ötmeye basladı ama sımdı 10-15 sanıye gostergeden işareti kayboluyor sonra cıkıyor tekrar otuyor.evvelde hıc durmadan takana kadar 5 dk surdugum olmusdu sürekli durmadan ötüyordu.Belki ben kısa mesafe surdugumden 10-15 sanıye susuyor.neyse buda işimi görür.saygılar bı sensor sorunum kaldı.teşekürler tekrar yakup 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2015 Rica ederim fakat diğerini biz çözemeyiz :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap