Yakup Kuru Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2015 (düzenlendi) Başka neler yapılabilir yorumlarınızı bekliyorum. Haziran 24, 2015 Yakup Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Plaka derhal okunabilir şık versiyonu ile değiştirilmeli ve istenirse jant yenilenmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 maşallah Allah kazadan beladan korusun Yakup beyin plaka fikrine katılıyorum birde egzoza el atıla bilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Plaka seçeneği olarak ne yapılabilir app fln mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Okunabilir her şey olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Darılmayın ama böyle abidik gubidik yazı karakterleri ile hoş olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan Kobatli Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2016 Merhaba Arabanız gayet güzel olmuş...Elinize sağlık .. Vede maşallah diyelim ki nazar değmesin.... Tek fazlalık plaka da yazım karakteri çok kötü ve kaba duruyor...Derhal orjinal plakanı ile değiştirirseniz daha iyi olacaktır...benim düşüncem bu...Ama illa ki app plaka da takacaksanız orjinal plakanızıda bagajdan ayırmayın derim çünkü terör olaylarında sahte plakalı araçlar türediği için emniyetin bu konuda denetimi fazla ve trafik uygulamalarında başınızı ağrıtabilir... Aracı aldığımda benim başıma geldi ...Orjinal emniyetin verdiği plakayı kaybetmişler ve aracın üzerinde App plaka vardı.Emniyete gittiğimde de eski plakanın yerine yeri başka harf ve rakamdan oluşan yeni plaka verildi.. Saygılarımla.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2017 Plaka sokulup orjinali takılmıştır. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarkan M. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 boady kit i nerden alabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap