Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2015 Herkese Selamlar İnternette gezinirken Focus 3 için Ledli farlar buldum satıcıya mesaj attim ama henuz donen olmadı.Bu farlardan kullanan goren,duyan muhakkak vardır tavsiye eder misiniz? Şimdi Sorular: 1- Sanıyorum bunlar xenon far değil ,yanlız mercekli yazıyor bunları xenon yapabilirmiyiz? 2-Bu şekilde kullanırsak tak-çalıştır şeklinde sorunsuz kullanılır mı? (kısa far ampul hatası vs olur mu?) http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/focus-3-2011-2014-sonar-siyah-ledli-far-130369470 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-3-2011-ledli-far-135727756 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Xenon kit (ampul+balast) almanız lazım. Xenon takarsanız forumdaki anlatımlardan birini uygulamanız lazım yoksa çalışmaz. Bence kalitesiz bir ürün, xenonda dandik olacak. Ben olsam takmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Ozan a aynen katılıyorum.Bildiğim kadarıyla mercek çok kalitesiz ve 1 yıl çekmeden kararma yapıyor.Alacaksanız bixenon öneririm size. Titx farı alın zaten linklerdekilerden daha fazla beğeneceksiniz bence.Ben Siyah zeminli titx farı aldım Ozan kardeşime de mantajını yaptırdım keyifle kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Peki abi, Tit X farına yine de Xenon kit (ampul+balast) uyguladınız mı? yoksa zaten Aldığınız fara bu dahil miydi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Peki abi, Tit X farına yine de Xenon kit (ampul+balast) uyguladınız mı? yoksa zaten Aldığınız fara bu dahil miydi ? genellikle dahil oluyor. boş olsada ona oem almanız lazım başkası uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Peki abi, Tit X farına yine de Xenon kit (ampul+balast) uyguladınız mı? yoksa zaten Aldığınız fara bu dahil miydi ? Tam dolu olarak aldım.Montajını da sağolsun Ozan kardeşim yaptı tekrardan eline koluna sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sefer Can Darıcı Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Bu farlar eğer yanlış hatırlamıyorsam "junyen" ya da "julyen" olarak geçiyor bende bakmıştım zamanında bendede 2013 Mk3 sedan var ordan hatırlıyorum ama istediğim farı bulmam uzun sürdü benim. Bunlardanda satıyordu aldığım yer ama adam kendi ağzıyla alma kardeşim bunlar sana gelmez ledleri patlıyor hava alıyor içine dedi. Tabiki nihayi karar size ait ama tavsiyem değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap