Alkan ALIBEYOGLU Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2015 Merhaba arkadaşlar. Formun yeni üyesiyim. Başlıklara hızlı bir göz attım fakat aradığımı bulamadım. 2015 Focus Titanium için navigasyon ve kamera taktırmak için servisi aradığımda, igili yazılımın onayda olduğu ve 2 ay kadar geleceği söylendi. Farklı bilgisi olan yada servis dışında yaptırılabilecek bir yer önerisi yada bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Ne soruyorsunuz tam olarak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alkan ALIBEYOGLU Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 2015 focus Titanyum model için navigasyon ve geri görüş kamerası. Servis 2 ay sonra gelecek dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Hangi navigasyon ve geri görüş kamerası? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Kamera için beklemeye gerek olmaması gerekir. Gerekli parçalar alınırsa takılır (kamera, modül ve tesisat). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa G. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 merhabalar yeni üye oldum. 2015 model 8 inchlik ekranı olan titanium focusuma Sadece SD kart ile navigasyon çalıştırabilirmiyim. geri görüş istemiyorum. bunun için nereden bilgi alabilirim. servisteki arkadaş ne sorduğumu bile anlamadı. 2000 tl para vermek saçma geldi. yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Bunlara oldukça fazla cevap verdik yine verelim. EĞER bu konu hakkında bilgimiz olursa bunu ayrı başlık adı altında size açıklayacağız şuan bilgi yok. Geçmişte neler yaptık? nasıl yaptık? http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Nedense bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum Araştırdım ve gördüm ki Amerikanyalı arkadaşlar bunun için çok çalışmış arkadaşlar. Malum orada, şu anda bizde ortaya çıkan durum, 2012'den bu yana var. Ford ısrarla bu arkadaşlara, navigasyonu sadece yeni araç ile alabilirsiniz, sonradan ekleyemezsiniz cevabını vermiş. Bunun üzerine çin malı değişik ve ilginç çözümler ortaya çıkmış (linklerini diğer konularda verdim). Araç parça listelerine bakıldığında, navigasyon olan ile olmayan arasında bir fark görünmüyor. Artık neredeyse ben de eminim ki, sadece yazılım farkı var. Ama kaynak kod ford'un elinde olduğu için, ford istemediği sürece, sonradan ekleme imkansız. Bu konuda servislerden çelişkili yanıtlar geliyor. O nedenle gelecekte mümkün olup olamayacağı da kesin değil. Aslında bu işi ruslar çözer mutlaka. Ama orada yeni focus daha satışa bile çıkmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alkan ALIBEYOGLU Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Nedense bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum Araştırdım ve gördüm ki Amerikanyalı arkadaşlar bunun için çok çalışmış arkadaşlar. Malum orada, şu anda bizde ortaya çıkan durum, 2012'den bu yana var. Ford ısrarla bu arkadaşlara, navigasyonu sadece yeni araç ile alabilirsiniz, sonradan ekleyemezsiniz cevabını vermiş. Bunun üzerine çin malı değişik ve ilginç çözümler ortaya çıkmış (linklerini diğer konularda verdim). Araç parça listelerine bakıldığında, navigasyon olan ile olmayan arasında bir fark görünmüyor. Artık neredeyse ben de eminim ki, sadece yazılım farkı var. Ama kaynak kod ford'un elinde olduğu için, ford istemediği sürece, sonradan ekleme imkansız. Bu konuda servislerden çelişkili yanıtlar geliyor. O nedenle gelecekte mümkün olup olamayacağı da kesin değil. Aslında bu işi ruslar çözer mutlaka. Ama orada yeni focus daha satışa bile çıkmamış. Tamda söylediğiniz gibi Ford Türkiye de onay aşamasında olan navigasyon yazılımı varmış. Servisten, 2 aya kadar satışta olacağı fakat fiyat bilgilerinin olmadığını söylediler. Ruslar konusunda yorum yapamamıyorum, siz daha iyi bilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 (düzenlendi) Tamda söylediğiniz gibi Ford Türkiye de onay aşamasında olan navigasyon yazılımı varmış. Servisten, 2 aya kadar satışta olacağı fakat fiyat bilgilerinin olmadığını söylediler. Ruslar konusunda yorum yapamamıyorum, siz daha iyi bilirsiniz Biraz ilginç geldi, Ford Türkiye onayı beklemesi falan. Cyclone benzeri aftermarket bir çözüm olabilir, ilave bir modül ile navigasyon programı çalıştıracaktır. Ford Türkiye de, Ford Avrupa'nın onayını bekliyor olabilir. Çin malı bazı modüller var çünkü Amerikan pazarı için, bu mantıkla çalışan. Haziran 26, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2015 %90 öyle zaten, otosan garip işlere girmemesi lazım hele böyle satış sonrası. Anlamaya çalıştım ama olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal Şentürk Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Nedense bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum Araştırdım ve gördüm ki Amerikanyalı arkadaşlar bunun için çok çalışmış arkadaşlar. Malum orada, şu anda bizde ortaya çıkan durum, 2012'den bu yana var. Ford ısrarla bu arkadaşlara, navigasyonu sadece yeni araç ile alabilirsiniz, sonradan ekleyemezsiniz cevabını vermiş. Bunun üzerine çin malı değişik ve ilginç çözümler ortaya çıkmış (linklerini diğer konularda verdim). Araç parça listelerine bakıldığında, navigasyon olan ile olmayan arasında bir fark görünmüyor. Artık neredeyse ben de eminim ki, sadece yazılım farkı var. Ama kaynak kod ford'un elinde olduğu için, ford istemediği sürece, sonradan ekleme imkansız. Bu konuda servislerden çelişkili yanıtlar geliyor. O nedenle gelecekte mümkün olup olamayacağı da kesin değil. Aslında bu işi ruslar çözer mutlaka. Ama orada yeni focus daha satışa bile çıkmamış. dünden beri ffclub.ru'dan bakıyorum ve ilginç bir detay gözüme çarptı. Radyopaket 3 olarak belirtilen ülkemizde de navigasyonsuz titnayum modellerde gelen teybin Firmware navigasyon RP 3 numaralı açıklaması ile ilgili firmware yüklenerek navigasyon yüklemesi gerçekleştiği yazmakta lakin ilgili dosyayı aradım fakat bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların belki dosyayı bulabileceğini tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 dünden beri ffclub.ru'dan bakıyorum ve ilginç bir detay gözüme çarptı. Radyopaket 3 olarak belirtilen ülkemizde de navigasyonsuz titnayum modellerde gelen teybin Firmware navigasyon RP 3 numaralı açıklaması ile ilgili firmware yüklenerek navigasyon yüklemesi gerçekleştiği yazmakta lakin ilgili dosyayı aradım fakat bulamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların belki dosyayı bulabileceğini tahmin ediyorum. yanlış görmüyorsam RP3 8" dokunmatik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal Şentürk Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 yanlış görmüyorsam RP3 8" dokunmatik. evet focus 3 mca(2015) titanyumda kullanılan ünite 8" bkz http://www.ford.com.tr/Hidden/focus-donanim-ozellikleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 evet focus 3 mca(2015) titanyumda kullanılan ünite 8" bkz http://www.ford.com.tr/Hidden/focus-donanim-ozellikleri çok pardon ben MCA olduğunu farketmeyerek cevaplamıştım. Fırsat olursa daha detaylı inceleyebilirim. Ama onlar zaman zaman kendi firmwarelarını yapıp dışarıya vermeyebiliyorlar. Üye olup sorularınızı sorarsanız cevaplarlar, benim bakmamdan daha hızlı olacaktır muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap