Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 On 27.01.2016 at 01:21, Hamdullah Erden said: Aldığım focusta navigasyon, geri kamera, ön park sensörleri yok. Bunları zamanla tamamlamayı düşünüyorum. İngilizce biliyorum. Teknik ingilizcem daha iyidir. Yeni bir şeyler keşfedersem burada paylaşırım. Hayırlı olsun Titanium focus larda ön park sensörleri standart değilmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 5 dakika önce, Eray Alkan said: Hayırlı olsun Titanium focus larda ön park sensörleri standart değilmi ? benzinli otomatikte yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamdullah Erden Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Teşekkürler. Önce SD kartta yükleme yaptım. USB image i sorup durdu. Eskiye geri dönüş yaptı. Sıkıntı olmadı. USB de denedim. Başarıyla yüklendi. Yani Siri yi artık telefona dokunmadan direksiyondan kullanabiliyorum. Yüklenen Versiyon SYNC2 için Gen2-V3.8 e yükseltmiş oldum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal Şentürk Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 On 02.02.2016 at 00:59, Hamdullah Erden said: Teşekkürler. Önce SD kartta yükleme yaptım. USB image i sorup durdu. Eskiye geri dönüş yaptı. Sıkıntı olmadı. USB de denedim. Başarıyla yüklendi. Yani Siri yi artık telefona dokunmadan direksiyondan kullanabiliyorum. Yüklenen Versiyon SYNC2 için Gen2-V3.8 e yükseltmiş oldum. hayırlı olsun. Anladığım kadarı ile navigasyon ile ilgili bir gelişme yok galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzal Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar herkese merhaba, Yarın, aşağıda linkini verdiğim otomobili satın alacağım, herşeyde anlaştık. 1.6 TDCI 115hp 2014 MCA (Tekno Paket, Bi Xenon, Sunroof)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-tur-oto-ford-yetkili-saticisindan-focus-titanium-dizel-253516562/detay/Yaklaşık 1 Aydır araştırıyorum ama maalesef donanımlarıma ek olarak Navi, HB, Derin Mavi araç ilanlarda yer almadı. Navigasyon paket eksikliği sebebiyle üzüntü yaşarken, forumdaki konular biraz olsun sevindirdi. Yazılanlardan anladığım kadarıyla aracımda navigasyon donanımı mevcut, uygun şartlar sağlandığı takdirde navi yazılımı eklenip, kullanılabilir hale gelecektir . Doğru mudur ? yazılımı yükleyen ve araştırmalarına devam eden arkadaşlardan yardım ve desteklerini rica eder, keyifli sürüşler dilerim. Şubat 10, 2016 Fatih Kuzal tarafından düzenlendi Eksik belirtme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2016 9 saat önce, Fatih Kuzal said: Arkadaşlar herkese merhaba, Yarın, aşağıda linkini verdiğim otomobili satın alacağım, herşeyde anlaştık. 1.6 TDCI 115hp 2014 MCA (Tekno Paket, Bi Xenon, Sunroof)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-firsat-tur-oto-ford-yetkili-saticisindan-focus-titanium-dizel-253516562/detay/Yaklaşık 1 Aydır araştırıyorum ama maalesef donanımlarıma ek olarak Navi, HB, Derin Mavi araç ilanlarda yer almadı. Navigasyon paket eksikliği sebebiyle üzüntü yaşarken, forumdaki konular biraz olsun sevindirdi. Yazılanlardan anladığım kadarıyla aracımda navigasyon donanımı mevcut, uygun şartlar sağlandığı takdirde navi yazılımı eklenip, kullanılabilir hale gelecektir . Doğru mudur ? yazılımı yükleyen ve araştırmalarına devam eden arkadaşlardan yardım ve desteklerini rica eder, keyifli sürüşler dilerim. güzel araç geçen gidip bakmıştım oradaki görüştüğüm arkadaş benim arabayı gördü bu araba satılırda bu alınırmı abi ya dedi ... maşallah güzel araç tur otonun kendi aracıymış bu öyle söylemişlerdi ...kazasız belasız güle güle kullanın ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap