Taner BOZKUŞ Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2015 İbre 160 a gelince tık tık ses gelio önden nedendir acaba 160 a kadar bişey yok tam 160 da başlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Azrail kapıyı tıklayıp varlığını hatırlatıyor olabilir mi? Şaka bir yana yüksek hızda ortaya çıkması daha çok rüzgar basıncı etkisi ile alakalı olduğunu düşündürüyor. Kaportada veya aracın altında sallanıp çarpacak bir şey var mı iyice bakmak lazım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Hani bir hikaye varya, hastası doktoruna, hocam şuraya bastırınca çok ağrı yapıyor ,,,,doktoru da e basma ozaman diyorya... Olabileceklerden biri de, (Rot balans ) lastiklerden yüksek hızda titreşim artınca bişeyleri tetikleyip ses yapıyor olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Orhan AKSAKALLI Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 On 28.06.2015 07:18:08, Cem Boneval said: Azrail kapıyı tıklayıp varlığını hatırlatıyor olabilir mi? Şaka bir yana yüksek hızda ortaya çıkması daha çok rüzgar basıncı etkisi ile alakalı olduğunu düşündürüyor. Kaportada veya aracın altında sallanıp çarpacak bir şey var mı iyice bakmak lazım. Abi süpersin ya :):):):) Benim araçta 230 u gorunce ıkı kere o tık tık sesını duydumsonra kadran gitti sensör değişti düzeldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 17 dakika önce, Orhan AKSAKALLI said: Abi süpersin ya :):):):) Benim araçta 230 u gorunce ıkı kere o tık tık sesını duydumsonra kadran gitti sensör değişti düzeldi İki kere Azrail'i duydum diyorsun yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Orhan AKSAKALLI Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2015 Şimdi, Hakan Saraylı said: İki kere Azrail'i duydum diyorsun yani Abi valla azraili duydum iki kere :):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Taner BOZKUŞ
İbre 160 a gelince tık tık ses gelio önden nedendir acaba 160 a kadar bişey yok tam 160 da başlıyor
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap