Celal Maraşlıoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2015 bütçemiz 21000 civarında malum siteden baktığımda babamında isteği üzerine symbol tarzı araçlara bakınıyorum 2005 model civarı araç alacağız büyük ihtimalle yaklaşık olarak kilometreler 130000 üstünde sizce benzinli bir araç mı almak daha mantıklı yoksa dizel mi yıl içerisinde yaptığı km yaklaşık 5000 civarı malum adana sıcaklarında klimalı bir araç arıyoruz tavsiye edeceğiniz başka bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Symbol uygundur hem modeli yüksek olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2015 Yılda 5 bin km için 100 bini devirmiş dizele bence gerek yok,benzin candır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Benzinli ilk tercih olmalı, yıllık yapılan km ye bakıldığında, model seçimi binicinin beğeni ve isteği doğrultusunda olsa daha çok keyif alır gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 benzinli araç için km aralığı ne olmalıdır fiyat malum ortada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yıllık 15 bin üstü dizele hitap ediyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yıllık 15 bin üstü dizele hitap ediyor.... bekir bey demek istediğim şey aslında mantıklı olan kaç bin kmlik bir araç alınabilinir dizel alınacaksa ve clio mu albea mı sizce yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Ben Albea Sole 1.4 Fire öneririm 218356804 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 bekir bey demek istediğim şey aslında mantıklı olan kaç bin kmlik bir araç alınabilinir dizel alınacaksa ve clio mu albea mı sizce yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Aslında sorduğunuz iki markanında dizel de motorları başarılı, hele albea da multijet için olumlu yönde görüşler olduğunu okumuş/duymuştum...tabii dizel de hem yaş almış hemde düşük km bulmak biraz şans işi olsa gerek, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Aslında sorduğunuz iki markanında dizel de motorları başarılı, hele albea da multijet için olumlu yönde görüşler olduğunu okumuş/duymuştum...tabii dizel de hem yaş almış hemde düşük km bulmak biraz şans işi olsa gerek, kendime araç ararken bu kadar zorlanmamıştım yaş itibariyle yıpranmamış araç bulmak zor ince eleyip sık dokumak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2015 Ben Albea Sole 1.4 Fire öneririm 218356804 kliması yok malesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap