Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Başımdan Geçen Bri Olayı Anlat ve Yardım Almak İstiyorum
Saatte 200 Km ile Giderken (Otoban) Araç Birden Kendisini Kapattı ekranda Bir Kaç Yazı Belirdi ve yanlış Okumuyorsam
Güvenli Duruş Sistemi Yazdı aracı Emniyet Şeridine çekebildim Sorunsuz şekilde ve durdurdum.
O an ekranda 'Aşırı Voltaj Yüklenmesi' Diye bir hata belirdi ve tekrar etti sanki araba reset atmış bütün katran ve uyarı sesleri test modunda gibi tek tek çalışmaya başladı
arabayı tekrar çalıştırmak istediğimde ilk Start Tuşuna Basmamda çalışmadı sadece bir kere calışma sesi verdi çalışmadı araç içindeki tüm elektirik harcayan sistemi kapadım "Teyp farlar iç aydınlatma vs i 4 lü ler hariç" tekrar bastım araç çalıştı.
yolumuza devam ettik ama fordu arayıp bir dünya fırçaladım
yol yardımı geldi aracı bilgisayara bağladı ve gariptirki hiç bir hata bulunamadı pazartesi servise getirmemi istediler götürdüm ve srunun kısaca
"YüKSEK GERİLİM HATLARINDAN ELEKTİRİK çEKMESİ SEBEBİ İLE MEYDANA GELDİĞİNİ VE BİR ARACIN da 'Focus Değil Ama Ford' Aynı şeyi YAPTIĞINI SöYLEDİLER"
Deli oldum Bu Durumla ilgili ne yapa bilirim
Elimde olay anını çeken tesadüf video görüntüleri var tavsiyeniz nelerdir
Dava Şikayet Teknik Destek Her Görüşe Açığım Kolay Gelsin Teşekkür ederim...
Soru
ErdemG
Merhaba Focus'cular
Başımdan Geçen Bri Olayı Anlat ve Yardım Almak İstiyorum
Saatte 200 Km ile Giderken (Otoban) Araç Birden Kendisini Kapattı ekranda Bir Kaç Yazı Belirdi ve yanlış Okumuyorsam
Güvenli Duruş Sistemi Yazdı aracı Emniyet Şeridine çekebildim Sorunsuz şekilde ve durdurdum.
O an ekranda 'Aşırı Voltaj Yüklenmesi' Diye bir hata belirdi ve tekrar etti sanki araba reset atmış bütün katran ve uyarı sesleri test modunda gibi tek tek çalışmaya başladı
arabayı tekrar çalıştırmak istediğimde ilk Start Tuşuna Basmamda çalışmadı sadece bir kere calışma sesi verdi çalışmadı araç içindeki tüm elektirik harcayan sistemi kapadım "Teyp farlar iç aydınlatma vs i 4 lü ler hariç" tekrar bastım araç çalıştı.
yolumuza devam ettik ama fordu arayıp bir dünya fırçaladım
yol yardımı geldi aracı bilgisayara bağladı ve gariptirki hiç bir hata bulunamadı pazartesi servise getirmemi istediler götürdüm ve srunun kısaca
"YüKSEK GERİLİM HATLARINDAN ELEKTİRİK çEKMESİ SEBEBİ İLE MEYDANA GELDİĞİNİ VE BİR ARACIN da 'Focus Değil Ama Ford' Aynı şeyi YAPTIĞINI SöYLEDİLER"
Deli oldum Bu Durumla ilgili ne yapa bilirim
Elimde olay anını çeken tesadüf video görüntüleri var tavsiyeniz nelerdir
Dava Şikayet Teknik Destek Her Görüşe Açığım Kolay Gelsin Teşekkür ederim...
İlgili Video :
https://rapidshare.com/files/4286249359/10092011065.mp4
ErdemG tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
53
42
29
21
Popular Days
Ksm 17
73
Ksm 14
64
Ksm 15
42
Ksm 13
17
Top Posters For This Question
ErdemG 53 posts
Yakup Ç. A. 42 posts
Bora A. 29 posts
Mertol Kip 21 posts
Popular Days
Ksm 17 2011
73 posts
Ksm 14 2011
64 posts
Ksm 15 2011
42 posts
Ksm 13 2011
17 posts
Popular Posts
ErdemG
acaba plakadan mı kaynaklı keşke EG 260 alsaydım 195 e gelince durmazdı belki
Mertol Kip
Erdem bey emin olun buradaki birçok kişinin en az sizin kadar tecrübesi vardır. Bence siz arabanıza ve kendinize fazla güveniyorsunuz. 200 km gibi yada yakınında bir hızda ilerlerken ani fren yaparsan
Yakup Ç. A.
Yol Bilgisarında yazan uyarı ve yapılacak işlem; En kısa sürede güvenli şekilde durun ve kontağı kapatın...Derhal İşi bilen teknik adamın kontrol etmesini sağlayın
Bu soruda 210 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap