Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2015 Onlari da inceledim aslinda ama o parçalara da her gözlük sığmıyor sanki. Arkadaşın insigniasında vardı öyle birsey sığdıramadı gözlüğü. Birde tek amac gözlük değil aslında. arabanin o kısmı çok boş duruyor gözüme takılıyor. aydınlatma işi biraz sıkıntı, garantili araçta tavanı belki gözden çıkartırım ama elektroniğe dokundurtacağımı pek sanmıyorum. İş arkadaşımın babası arabasını kilometre bakımına götürdüğünde nasıl yaptılarsa elektroniği bozmuşlar, aracın tüm farlar kendi kendine yanıp sönmeye baslamış gösterge sapıtmış falan. Sorunu beyinde bulmuşlar, İstanbuldan Afyon'a bilirkişi (uzman servis elemanı) gelip aracı baştan aşağı inceledi, Sol sis farına takılan yan sanayi sokete bulmus tüm suçu. Adam cebinden beyin parası ödemek zounda kaldı. Tabi yağ bakımına giden arabanın elektroniği nasıl arıza verir diye biraz üsteleyince masrafın yarısını servis üstlendi. Uzun anlatım oldu ama bunu görünce ne kadar elimden gelse de ampul değiştirmem sanırım kendim garanti bitene kadar. Bu işlem içinde önce pert bir titanyum bulup o bölümün derinliğini ölçmek gerek. İkisi arasında fark var gibi görünüyor resimlerden. Pert titanyum bulursanız siz tavanı alın komple, ben de ön konsolu alayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 bu benimde aklımda olan bir uygulama. yaptığımda detaylı bir paylaşım yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 bu benimde aklımda olan bir uygulama. yaptığımda detaylı bir paylaşım yaparım Titanium pakette olan çekmece çevresine bakarsanız tavan döşemesi daha derin. Ben o yüzden oturmayacağına kanaat getirip denemedim. Sonuçta Tavan döşemesinden olmak var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Titanium pakette olan çekmece çevresine bakarsanız tavan döşemesi daha derin. Ben o yüzden oturmayacağına kanaat getirip denemedim. Sonuçta Tavan döşemesinden olmak var. pek fark yok gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Derinlik anlamında bir fark olduğunu ben de sanmıyorum. Sonuçta bant üretimi araçlar. Farklı ebatlar kalıp, kesim, işçilik bir sürü masraf demek. Fotoğraf yanıltabilir insanı. Yerinde görmek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Sar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Hocam bence zor gibi görünüyor. Gözlük çekmecesi için tavan delmek biraz abese iştigal olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Hocam bence zor gibi görünüyor. Gözlük çekmecesi için tavan delmek biraz abese iştigal olabilir Sadece tavan döşemesinin kesilmesi söz konusu ama çekmece olan aracların çekmecenin olduğu kısmın derinliği farklı. İki aracı yan yana gözlemleyerek farkına varılabiliyor. Bu yüzden vazgeçtim ben. Ayrıca tırnakların tutması için ekstra parçalar var mı yok mu bilmiyorum. Elde patlama ihtimali yüksek geldi, vazgeçtim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14 (düzenlendi) 9 Yıllık konuyu hortlatacağım ama, ben nu işlemi yapmak için çıkma tavan gözlük çekmeceli tavan lambasını aldım. Döşemeciye hevesle bıraktım arabayı, az evvel aradılar olmuyormuş. Çerçevesi daha geniş titanium döşemenin. Hiç sökmemişler. Şimdi elimde parçayla kaldım öyle. Çıkma döşeme de 13 bin tl ye aynı parçacıda var. Ama daha yeni koltuklar, trimler döşemeler derken bir ton para harcayınca vazgeçtim. Gerçi yarın aklım ne gösterir belli olmaz 🙂 Ekim 14 Furkan Çiçek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14 Üzerinden çok zaman geçti, tam olarak da hatırlamıyorum ama bir arkadaş yapmıştı. Hatta Focus 3'e yapmıştı. Yalnız döşemeyi keserken biraz abarttığı için kenarlarda epey boşluk kalmıştı. Özetle uyuyor diye hatırlıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap