Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar hayırlı sabahlar cuma günü aracımın trigerini değiştirdim ve değiştirirken sente ayarını bozdular ve araba 120 km bağıra bağıra zar zor geçti sonrasında ayarını yapıp teslim ettiler bana ayrıca bujilerini de değiştirdim şimdi herhangi bir sorun ses gözükmüyor hızlanması da gayet normal ancak şöyle bir sorun gördüm eskiden araç vites değiştirirken ileri doğru birkaç saniyede olsa fırlama yapıyordu gaza basmadan şimdi bundan eser yok sizce neden olabilir
Soru
Fatih S.
arkadaşlar hayırlı sabahlar cuma günü aracımın trigerini değiştirdim ve değiştirirken sente ayarını bozdular ve araba 120 km bağıra bağıra zar zor geçti sonrasında ayarını yapıp teslim ettiler bana ayrıca bujilerini de değiştirdim şimdi herhangi bir sorun ses gözükmüyor hızlanması da gayet normal ancak şöyle bir sorun gördüm eskiden araç vites değiştirirken ileri doğru birkaç saniyede olsa fırlama yapıyordu gaza basmadan şimdi bundan eser yok sizce neden olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap