Fatih Topal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Anladım teşekkürler. Peki siz biliyor musunuz BCM konfigürasyonunu kimler yapar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 1 saat önce, Fatih Topal said: Anladım teşekkürler. Peki siz biliyor musunuz BCM konfigürasyonunu kimler yapar? Focccus isimli Rusların yazdığı bir program var ya da servislerde yapabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Topal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Bir saat önce, Semih O. said: Focccus isimli Rusların yazdığı bir program var ya da servislerde yapabilirler. sağolun sorayım bir kaç yere o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Kod bilgisi ile navi eklemek isteyenler buraya bakabilir. 5 dk'lık araştırma yetiyormuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp Gökçe Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Merhaba arkadaslar burda navigasyonu nasil aktif edilecegini detayli olarak anlatilmiş bi bakin derim yeni buldum paylaşmak istedim.... https://www.drive2.ru/l/10002756/?page=0#comments 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Ben var Rusya ya en yakın olmak ama dillerini hiç anlamamak. Bunları düzgünce biri çevirmek. Ozaman ben annamak. + forumda Rize veya yakınlarda bu işlerden anlayan elinde kablosu olan biri varsa o daha iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Ama yi Ama mizah navigasyonu focus ta çalıştırmadi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Ekran bana ağlarmış gibin bakayiii. Teselli edeyirum oni. Aha dedum bugün ona. Bekleduğun gun gelmek üzere. Rus kardaşlarumuz sana yardum edecek dedum. Sevindi garip. Halbuki bilmeyi ben o işi yapamam kablo yok programlar yok. Sd card yok. Ya arabamda navigasyon olsa İzmir'in Rize ye uzaklığını hesaplardum kaç lira yakacağınida sonrada senun adresi girerdum naviye hooop ordaydum. Ama bak araç herşeyden mahrum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2016 @Muzaffer ASLAHaftaya yanındayım. Anahtarsız giris için kapı kollarını (sürücü ,yolcu tarafı) boyaya verdim . Haftaya hem kamerayı hallederiz hem de anahtarsız giriş için kapı kollarının montajını yaparız .? 1 günde bitirebilir miyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2016 Arkideşler ya bu işi rus kardaşlarumuz yaptığına göre buni biri türkçeleştirsede bizda yapsak nasi olur. Diye bir sorayim dedum... Tabi devlet sirri değilse. Hani forum morum, paylaşmak, kardaşluk duygulari falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Ekiz Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2016 Muzaffer Bey, malum Ankara'da birini bulamadık. İzmir'e yolumuz düştüğünde sizden şu navigasyon olayında yardımcı olmanızı istesek ilgilenir misiniz? Size nasıl ulaşabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2016 (düzenlendi) Ben de 2015 stylea navigasyon ekledim Tlf tutucuya 5.5" telefon ile yandex nav Sesini de telefona Bluetooth ile bağladığım tepemdeki jabradan dinliyorum. Telefon 2 satır teyp ekranını da kapadigindan çirkinliği bakmaktan da kurtardı beni Haziran 12, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sandıkcı Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 bu iki yazılımla bu iş oluyor mu yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap