Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Çok sağol kardeşim Allah razı olsun inşallah sende Çok daha iyilerine sahip olursun. Megan 3 ü aklıma ilk sokan sensin Ahan da sorumlu bulundu Bişey olursa Aydın Abiye yıkıyoruz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Tamam banada uyar kalan ücretide aracı alırken ödersiniz artıkın. bende gelince size öderim bi ara Şaka bi yana her türlü uyar bana, hep beraber aracı alın gelin burda mantı, sucuk vs. ısmarlayım size. Kuyruğunu doğrulturuz arabanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Arkadaşlar bu benim ilk sıfır arabam. Forumda gördüklerimizden aşinalık var ama yinede sormadan edemiyor insan. Aracı almadan ve aldıktan sonra neleri yapmalı yada yapmamalıyım. İlkyardım seti, paspas vs. sözünü kestim zaten telde Başka neler talep edeyim, neleri kontrol ettireyim boya koruma ön kaput ve çamurluklara taş sıçramasına karşı film vs. yaptırayım mı yaptırırsam nerde yaptırayım. Birde malum aracı alınca 800-1000 km yol yapıcam hemen. Kullanırken nelere dikkat etmeliyim, neleri yapmalı yada yapmamalıyım. Şimdiilik sorularım bu kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 hiçbişi...bin git...derim..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Forumda mevcut konular var ahahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 İlk iş; bin ve istanbuldan uzaklaş hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Forumdaki mevcut konular Megane HB dizel yok ama Mesela kalkarken hangisine basarsam iyi kalkar 2 demi 3 temi kalkmalıyım. Bayiden bodoslama camları kırarak çıksam nolur gibi basit sorular bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Forumdaki mevcut konular Megane HB dizel yok ama Mesela kalkarken hangisine basarsam iyi kalkar 2 demi 3 temi kalkmalıyım. Bayiden bodoslama camları kırarak çıksam nolur gibi basit sorular bunlar Nasıl yani 1. vites ile kalkacaksın :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Ahahaaaa tam chatlik muhabbet oluyor aslında Oooo yusuf 6 vites araba vites değiştir değiştir bitmez yahu vitesi bol bulunca 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Chat açıldı Ben kaçtım ama byy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bak bunu dediğin iyi oldu Yakubum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Ahahaaaa tam chatlik muhabbet oluyor aslında Oooo yusuf 6 vites araba vites değiştir değiştir bitmez yahu vitesi bol bulunca Mesela 6 dan 1e çekecen demi yada tam tersi oyna duır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 6 vites demişken, dün akşam bayide aracı test ederken alışkanlıktan 6 yı unutmuşum araba bağırıyor sonra 6 ya aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bu iş de hayırlısıyla bitmiş sayılır Vay renocu seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar