Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Değişemezler çünkü renonun sitesinde şasi nosu bile yazıyor. Bayiyi aradığında şasi nosunu teyit ediyorlar. VF1BZAB0xxxxxxxxxx şasi nosu Editlee Editlee --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Olmadı bende bugün teste çıkarayım fırsat bulursam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Tolga gel al beni haftasonu kaplanla kayseriye gidelim Mantı Yerük hem Bekle geliyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Megane hakkında ilk yazdıklarım --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Bekle geliyorum Montumuda getirimisin gelirken, malum Kayseri soğuk olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yusuf telefonum yok ortalarda oğlan sessize alıp saklamış birazdan bulurum gardaşum .. Canı gönülden "eşekoğlueşek" diyecem ucu bana dokunuyor gene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Montumuda getirimisin gelirken, malum Kayseri soğuk olabilir Amann?? Ben senin montunu yollamadım mı ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Amann?? Ben senin montunu yollamadım mı ya? Keh keh keh Benim montum da Antalya da orada lazım olacak ya ondan --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Valla inceden ter attım şimdi Muhtemelen yıkatıp saklamışımdır bir yere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Valla inceden ter attım şimdi Muhtemelen yıkatıp saklamışımdır bir yere Kalsın, kendim gelip almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Ahan neler oluyor..... mont en son babuş'un omuzlarında görülmüş Zaytung --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Konuya doneyim; Öngördüğüm ulaşım sürem 30-40 dakika.. --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Kalsın, kendim gelip almak istiyorum. Tamam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 3 km kaldı , yol üstünse Ford da var gitsem mi --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Saka gibi yol üstü dediğim yanyanaymis bilmeden yolu uzatmıştım .. Ahahaha Geldim bayilere --- iPhone Yolladı --- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar