Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yakışır gardaşuma.. Tırın tırın gezer bunla epey yumuşakmış sürüşü; bu aracı ve F II benzinli kullanan arkadaşlara mukayese ettirdim ikisini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 o zaman trend ile tit x arasında hiç bir fark yok. aynı şekilde vw içinde trendline ile highline arasında hiçbir fark yok. Bir incele derim. Active ile emotion plus arasında ne kadar fark var. Hem parasal, hem donanımsal. Bence çok fark var. Ben bilmiyorum açıkcası..Hepsi dıştan bana aynı görÜnÜyor...Doğrudur...Heralde ikisi de aynı olacak diye bir mevzuat yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 güzel fiyat...güzel donanım...güzel araç....tartışmak yersiz....şapka çıkartılır..arkadaşımıza da kazasız belasız kullanımlar dileriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Tüm Resimler, Bu Siyah Renk Showroomda ki araç Bu Coupe otomatik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 İyi dilekleriniz İçin teşekkürler arkadaslar. Daha daha iyileri sizlere ve olmayanlara olsun ins. Yakup'um resimler ve hersey İçin teşekkür ederim. Hafta sonu kısmet olursa beraber teslim alırız ins aracı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Bekliyorum.... Rica ederim nedemek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yakup sen harika bir adamsın yav. Nerden de gidip bulmuşun hemen hatta meyim Resimlerde el freninin arkasında kol dayama çok güzel gözüküyor pofuduk pofuduk ayrıca iç mekan da derli toplu ve renk ambiyansı çok güzel, Astra ve F 3 den daha ferah renklendirmeler kullanılmış bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Yakup sen harika bir adamsın yav. Nerden de gidip bulmuşun hemen hatta meyim Resimlerde el freninin arkasında kol dayama çok güzel gözüküyor pofuduk pofuduk ayrıca iç mekan da derli toplu ve renk ambiyansı çok güzel, Astra ve F 3 den daha ferah renklendirmeler kullanılmış bana göre. Telefonda yerini söyledi Yusuf abi Teyit etmiş olduk aracı ehehe Arabada ki bir gariplik Cruse Control düğmesi nerede bilin bakalım ? ? ? İç döşeme rengi felan çok iyi tek yapılacak iş temiz bakmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 El freni civarında bir yerde sanırım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 El freni civarında bir yerde sanırım? Aynen öyle , Ne alaka anlayamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Reno işte....Ama bu avrupa yapımı diil galiba,bunlarda mı Türkiyede yapılıyodu neydi...Yedek parça sorunu yok parçası ucuz,45 Bin de gayet tatminkar bir fiyat..Yusuf Arkadaşımızın yeni arabasının hayırlı uğurlu olmasını dilerim..Umarım bir günde gönlünce bir ford sahibi olur ,audi sahibi olur,mercedes sahibi olur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Aynen öyle , Ne alaka anlayamadım... Evet içi minimalist bir araç ama bir o tuşun yeri biraz sıradışı, garip gelse de zamanla dert olmaktan çıkar sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Evet içi minimalist bir araç ama bir o tuşun yeri biraz sıradışı, garip gelse de zamanla dert olmaktan çıkar sanırım. Yani elini geri atacaksın ya tutacak yada kafanı eğip oraya bakacaksın... keyfi bir donanımın konulduğu yer garip...Tabi olabilir ama işte garip... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Tamam da atıp tutma işte yesyeni araç alınmış heves kırmak olmaz o kadar kusur olur daa kaba - laz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Tamam da atıp tutma işte yesyeni araç alınmış heves kırmak olmaz o kadar kusur olur daa kaba - laz Heveslik diil canmm..teee gidip arabaya bakan adam heves kırar mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar