Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Aynen öyle , Ne alaka anlayamadım... Yakup um el frenin ordaki açıp kapamak İçin vs olması lazım. direksiyonun üzerinde cc nin + ve - tuşları var diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Maltepe / Altıntepe mahallesi - Con Tevfik sokak Oraya gel abi, ben seni alırım olumvarya....sabah sabah güldürdün beni...hey allahım nediyim nerden buluyon...juke bakkkkkkk resim test istiyoruz........lütfen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bekliyoruz haydi bakalım Hayırlı Uğulu Olsun...Eleman şey demişti, almadan önce bizi arayın şu gün geleceğiz diye; arabayı hazırlayalım dediler..Bir gün önce ararsın abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 ooooo evet ya...ysf...olsa keşke...daha cok güzel olurdu...süper...hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin....bu arada gerçekten araştırarak en iyi donanınım ve istenirsegayet ucuza binilebilecek bir araba alınabileceğinin de kanıtı oldun sitede...oyüzden de teşekkürler sana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bugün 20 lirasını gönderdim arkadaşlar. Vergisini felan yatırıp evrakları kargo edecekler bana. Bende burda plakayı çıkartıcam yetişirse hafta sonu alıcam aracı inş. Az öncede proforması geldi hadi hayırlı olsun. Arkadaş aracın vergisiz fiyatı 28.021,77 lira. Gerisi vergi anasını satiim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Hayırlısı olsun abicim Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bugün 20 lirasını gönderdim arkadaşlar. Vergisini felan yatırıp evrakları kargo edecekler bana. Bende burda plakayı çıkartıcam yetişirse hafta sonu alıcam aracı inş. Az öncede proforması geldi hadi hayırlı olsun. Arkadaş aracın vergisiz fiyatı 28.021,77 lira. Gerisi vergi anasını satiim Bana göre bitti bu iş, allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim. ilerde daha da iyileri senin olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Sağolasın Ogün'üm dahada iyileri sana olsun. Gönlüne göre inş. C.tesi görüşürüz belki kısmet ve fırsat olursa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Here you goooooo.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bana göre bitti bu iş, allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim. ilerde daha da iyileri senin olsun. Sağolasın kardeşim gönlüne göre en iyileride sana nasip olsun inş. Yarısı benim sayılır artık geriye prosedürler ile aracı teslim almak kalıyor. Kalanı araç tesliminde yada öncesinde vericem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yarısı benim sayılır artık geriye prosedürler ile aracı teslim almak kalıyor. Kalanı araç tesliminde yada öncesinde vericem. Tesliminde tabi abi,önceden verme neolur neolmaz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Evet evet haklısın. Beraber gidecez teslim almaya masaya bırakırık paracıkları arabayı alırık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yusuf sen istanbula kadar gelme; aracı Yakup alsın; aşağı doğru gelsin tolgayı alsın; geçerken beni alsın. Biz sana arabayı bırakırız bir ara 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Olur valla haydi c.tsi hazır olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Bana göre bitti bu iş, allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim. ilerde daha da iyileri senin olsun. Çok sağol kardeşim Allah razı olsun inşallah sende Çok daha iyilerine sahip olursun. Megan 3 ü aklıma ilk sokan sensin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar