Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 6 vites demişken, dün akşam bayide aracı test ederken alışkanlıktan 6 yı unutmuşum araba bağırıyor sonra 6 ya aldım Burdaki havayı seziyorsun değil mi Tolga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Renocuyuz biz olum Ford pieehh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Burdaki havayı seziyorsun değil mi Tolga Ben fransız kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Burdaki havayı seziyorsun değil mi Tolga Bu rakamla pek aram yok üzgünüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Oooo yusuf 6 vites araba vites değiştir değiştir bitmez yahu vitesi bol bulunca Yusuf Hayırlı Uğurlu olsun.Allah kaza Bela vermeden binmek nasip etsin. 6 vites ha. Peki vitesleri değiştirirken tırlarda olduğu gibi cuvvv diye ses geliyormu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yusuf Hayırlı Uğurlu olsun.Allah kaza Bela vermeden binmek nasip etsin. 6 vites ha. Peki vitesleri değiştirirken tırlarda olduğu gibi cuvvv diye ses geliyormu. Sağol mevlüt abi Allah razı olsun daha iyileri sana olsun inş. Evet abi aynen öyle ses çıkarıyor, gaza basıncada hııınnn diyor Rölantide de tırın tırın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Kısmetse ne zaman bayiden alıyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 hayırlı olsun şimdiden yusuf abi...Ne zaman alacaksın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 alfadan arıyorlar .....hatun...ayşe uçsuz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Kısmetse ne zaman bayiden alıyorsun. hayırlı olsun şimdiden yusuf abi...Ne zaman alacaksın.. Bugün evrakları kargo ettiler. Cumaya plaka çıkar dedi burdaki muameleyi yapacak kişi. Bi aksilik olmazsa hafta sonu plakaları götürüp aracı alıcam inş. Sağolasın Hasan'ım daha iyileride sana olsun gönlüne göre inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 alfadan arıyorlar .....hatun...ayşe uçsuz.... Aç açta uçursun seni uçsuz bucaksız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 yusufum bugün alfa dedin alfadan aradılar...bugünlerde erdin sen galiba......yılsonu kampanyalarımız olucak falan filan müşteri memnuniyeti kıltüy işte...bakarsın olurmu olur...cok ta yakışırız be ya..........kırmızımı siyah mı beyazmı hepside cok güzel anam ya... kadına kamil koç stoplu dedim....güldü..hımmmm..humm yaptı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 yusufum bugün alfa dedin alfadan aradılar...bugünlerde erdin sen galiba......yılsonu kampanyalarımız olucak falan filan müşteri memnuniyeti kıltüy işte...bakarsın olurmu olur...cok ta yakışırız be ya..........kırmızımı siyah mı beyazmı hepside cok güzel anam ya... kadına kamil koç stoplu dedim....güldü..hımmmm..humm yaptı... Ah abicim nerde Denk geliyor bu aralar Ama cidden çok yakışır sana 3 renkte çok güzel ben beyaz derim ama kırmızısıda ayrı bi güzel duruyor hani İnşallah uygun ve istediğin şekilde olur abi çok sevinirim inan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Artık sen aracı getirince fotolarını foruma eklersin , bizde oradan bakarız . Yakup buluşmayı planlayınca Ankaraya senide bekleriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2011 Elbette abicim fotoları ekleriz. zaten kısmetse Yakup'la beraber etslim alıcaz aracı. yakup ekler hemen. Buluşmayada gelirim tabi Renocu oldum diye kurtulamazsınız benden :) Araç Alındı.Konu Kilit. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar