Semih O. Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2015 Malum yaz aylarının gelmesi ile beraber çam ağaçları reçinelerini salmaya başlıyorlar. Her ne kadar çok sokulmamaya uğraşsak da rüzgar gibi etkilerle araca taşınıyorlar. Araç beyaz olduğu için gövde de çok belli olmuyorlar. Ancak özellikle camlarda çok minik su damlacıkları gibi görünüyorlar. Güneşte de iyice kurudukları için hepten sıkıntı oluyor. Fırçasız yıkamayla da çıkmıyorlar. Nasıl yapmak lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 kil. benzinde çıkarır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Nasıl yani araba reçine olmuş diye benzin döküp yakacağızmı? Olurum yav öyle şey...:):)):) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 geçen hafta bende yaptırmıştım reçine ve metal tozu pislikleri vardı kil ve ardından boya koruma yapıldı yeni gibi oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 geçen hafta bende yaptırmıştım reçine ve metal tozu pislikleri vardı kil ve ardından boya koruma yapıldı yeni gibi oldu. Boya koruma konusundan çok emin değilim ama kil uygulamasını ne kadara yaptırdınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Boya koruma konusundan çok emin değilim ama kil uygulamasını ne kadara yaptırdınız? kil ve boya koruma 250 tl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Türkmen Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2015 (düzenlendi) Mazot en güzel yöntemdir daha yeni uyguladım.. Temmuz 18, 2015 Umut Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Benim de şöyle bir sorum olacak: Arabaya yapışan reçinenin uzun süre üzerinde kalmasının bir zararı olur mu? Görüntüsü haricinde. Daha önce böyle bir şey başıma gelmişti ama yağmurlu havalarda kendiliğinden kaybolmuştu. Bir de bahsettiğiniz kil yöntemini uygulayan yıkama yerleri var mıdır? Yoksa sağanak yağmurları mı beklemeliyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Oto yıkamada 5 tl farka cilalı yıkama yaptir durumu söyle bişey kalmıyor bakınız polo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5 dakika önce, Bekir B. said: Oto yıkamada 5 tl farka cilalı yıkama yaptir durumu söyle bişey kalmıyor bakınız polo Abi o gerçekten bir işe yarıyor mu? Benim gittiğim yıkamacı da 5 TL fark ile cilalı yıkayalım diyor, diğer yıkamacılardan 5 TL ucuza yıkadığı için bende tamam diyip öyle yıkatıyorum. Yani aynıya geliyor. Ama bana sanki numara gibi geldi o iş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 6 dakika önce, Bekir B. said: Oto yıkamada 5 tl farka cilalı yıkama yaptir durumu söyle bişey kalmıyor bakınız polo Abi 5 tl fark alan bir yıkamacı süngerle yıkamaya da 5 tl fark istiyor mu merak ettim.Cilalı felan hikaye adamın köpüğü aynı bea. Gitti 5 tl gitttiiiii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 6 dakika önce, Bekir B. said: Oto yıkamada 5 tl farka cilalı yıkama yaptir durumu söyle bişey kalmıyor bakınız polo [emoji4] Abi 5 tl fark alan bir yıkamacı süngerle yıkamaya da 5 tl fark istiyor mu merak ettim.Cilalı felan hikaye adamın köpüğü aynı bea. Gitti 5 tl gitttiiiii Zaten sungerle yıkıyor sonra sıkıyor cilayi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Bende serdara katiliyorum. Cilali yikama adi altinda uc kagit yapiliyor. Cogunun cilali şampuan kullanmadigini dusunuyorum. Recine icinde yikama esnasinda cikmasi pek kolay degil. Recinenin oldugu bolgeyi daha fazla ovalamasi lazimki kimse ugrasmaz onunla. En guzeli ozanin dedigi gibi kil veya recine temizleyici kimyasallar. Avm lerdeki oto kuaforleri belki soylenirse recineli bolgelere bu tarz kimyasallarla ufak islemler uygulayabilirler.Ama benzinliklerdeki yikamacilarin pek ugrasacaklarini sanmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Abi normal oto yıkamalarda cilalı şampuan yok beeeeaaa. Her arabayı aynı köpükle yıkıyorlar.Denemek için bir kez cilasız yıkat bak anlayacaksın. Ha bazı yıkamacılarda o sistem olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 9 dakika önce, Doğan Kurban said: Abi normal oto yıkamalarda cilalı şampuan yok beeeeaaa. Her arabayı aynı köpükle yıkıyorlar.Denemek için bir kez cilasız yıkat bak anlayacaksın. Ha bazı yıkamacılarda o sistem olabilir Hafta sonu yıkamacıyla konuştum bu mevzuyu. Benim gittiğim yer sonax bayisi. Cilalı yıkama isteyince, arac kurulamadan önce sonax'ın hızlı cilasını sıkıyorlar. Başka bir esprisi yok. Hatta kutusunu al, bagaja koy, arkadaşlar kurulamadan önce sıksınlar dedi. Kutusu 22 lira, en az 10 yıkama gider dedi. Denemek için yaptırdım, iyi de parladı. Bir dahaki yıkamaya kutuyu almayı düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap