Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 O zaman bizim Turtlewax bizi yiyor. Çünkü cilanın, sıktığı köpükte olduğunu söyledi. Hiç bir parlamada olmadı şimdiye kadar. Daha gez toz tutar demişti, öyle bir şeyde olmadı. Bundan sonra normal yıkamaya devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 E diyorumya abicim köpük tek çeşit. Cilalıda desen aynısını sıkıyo cilasızda. Tek farkı fazla para veriyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Aslında buradaki Sonax arabanın içine!!! su kaçırmasaydı, yok eşşek miydi? neyse işte, çok memnundum ama dışarının 2 katını istiyor yıkamaya. Kusura kalmasın artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Aslında buradaki Sonax arabanın içine!!! su kaçırmasaydı, yok eşşek miydi? neyse işte, çok memnundum ama dışarının 2 katını istiyor yıkamaya. Kusura kalmasın artık. Yıkat geç abicim.Yılda iki kezde kendin cilala yeter artar boşver cilalı yıkamaları. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 5 dakika önce, Bekir B. said: Oto yıkamada 5 tl farka cilalı yıkama yaptir durumu söyle bişey kalmıyor bakınız polo [emoji4] Abi o gerçekten bir işe yarıyor mu? Benim gittiğim yıkamacı da 5 TL fark ile cilalı yıkayalım diyor, diğer yıkamacılardan 5 TL ucuza yıkadığı için bende tamam diyip öyle yıkatıyorum. Yani aynıya geliyor. Ama bana sanki numara gibi geldi o iş. Serdar'ım aracımı hep aynı elaman yıkıyor ve iki yıkamada bir cila ( araca su ile temizlik sonra köpük sonra süngerle tüm araç elden geçiriliyor sonra su ile temizlik en sonunda araca sprey ile bişey sıkılıyor ve kurulanıyor) ile yıkama yapıyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Çam reçinesi için çok güzel çözümler gelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 7 saat önce, testuser said: Benim de şöyle bir sorum olacak: Arabaya yapışan reçinenin uzun süre üzerinde kalmasının bir zararı olur mu? Görüntüsü haricinde. Daha önce böyle bir şey başıma gelmişti ama yağmurlu havalarda kendiliğinden kaybolmuştu. Bir de bahsettiğiniz kil yöntemini uygulayan yıkama yerleri var mıdır? Yoksa sağanak yağmurları mı beklemeliyim? Kil uygulamasını hemen her yıkamacı yapar, ücreti değişebilir. Usulune uygun yapılırsa 30 dakikadan fazla sürüyor (kil + cila). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Biraz daha bekleyim bakalım, Ankara'da yağmur başladı. Sağanağa dönerse gider belki yoksa kil uygulaması yapan yıkamacı aramaya başlarım teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Hah şimdi Mertcanın alanına girdi konu :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Oto boyacı arkadaşım gazyağı ile silmeyi tavsiye ediyor hem reçine ve zift gibi inatçı kirleri temizler hem de boyayı canlandırır diyor, tabi bu işlemin ardından yıkama ve pasta, cila yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 (düzenlendi) Reçine izi kil ile çıkmıyor arkadaşlar. Kendi aracıma yapısmış ve kemiklesmis reçine izlerinde denedim. Reçine suda çözünmeyen, organik çözücülerde çözünen bir madde ,etanol reçinenin solventi yani çözücüsüdür, daha yaygın kullanılan ismi etil alkol yani içtiğimiz alkol çeşidirdir. Direk saf etanol alabilir yada viski , rakı , votka gbu içkileri bir pamuğua emdirip reçineyi silerseniz 10 saniye içinde çözünüp çıktığını görüceksiniz. KimyacI olarak bunun kimyası bu şekilde ? Kasım 26, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 28 dakika önce, Özer Aksu said: Reçine izi kil ile çıkmıyor arkadaşlar. Kendi aracıma yapısmış ve kemiklesmis reçine izlerinde denedim. Reçine suda çözünmeyen, organik çözücülerde çözünen bir madde ,etanol reçinenin solventi yani çözücüsüdür, daha yaygın kullanılan ismi etil alkol yani içtiğimiz alkol çeşidirdir. Direk saf etanol alabilir yada viski , rakı , votka gbu içkileri bir pamuğua emdirip reçineyi silerseniz 10 saniye içinde çözünüp çıktığını görüceksiniz. Eve giderken bir şişe rakı alayım bari ? Şaka Bi yana teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Siz viski alın bana, ben onları geçiririm. [emoji2] [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 7 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Siz viski alın bana, ben onları geçiririm. Viskiyi önce içiyoruz ama en az 70'lik olacak, dibinde kalan birkaç damlayı pamuğa emdirip temizlik işlemine başlıyoruz ve ta taaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2015 7 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Siz viski alın bana, ben onları geçiririm. [emoji2][emoji2] Viskiyi önce içiyoruz ama en az 70'lik olacak, dibinde kalan birkaç damlayı pamuğa emdirip temizlik işlemine başlıyoruz ve ta taaaa [emoji3] Oda olabilir tabi de. Şimdi karşımda bir Jack varsa da damla bırakamam. Onu da içer yatarım, sonra sabah bir çaresine bakılır artık[emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap