Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Ankara civarından İstanbul'a bugün giriş yapanlar trafik var mıydı ? Nereden geldiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Ağustos son hafta ben de İstanbul - Side yapacağım. Dönüşte Karaman-Ayrancıya gideyim diyorum ama o yol da epey dağlık galiba. Bir giderim diyorum, bir boşver doğrudan İstanbul'a dön diyorum. Ne kadar kararsızım bu günlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 haberim olsaydı keşke, saat 10-10:30 civarlarında oradan geçtim 8'i az geçe ayrıldım Afyon'dan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 evet beyler döndüm.. salı gün alanya kemer yaptım. 178 km 1.5 saatte giderim dedim. 3 saatten önce gidemezsin dediler . haklı çıktılar. aşağı yulkarı 2 km de bir ışık var ve üstüste 3 tane yeşil yok sürekli duruyorsun. dün öğlen 13:10da Kemer-Göynükten çıktım. bu sefer 3 yetişkin 1 çocuk . 5.8 ortalama ile. 40 dk ve 10 dk iki mola ile 22:50 de eve girdim. Sakarya istanbul arası hem TEM hem E5 te inanılmaz trafik vardı. Muhtemelen herkes benim gibi yapıp bayram tatilini uzatmış ve aynı saatte dönmüş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Burayı bu seneki değerlerle güncellememişik , biraz zaman geçti ama kusura bakmayın. GİDİŞ: 4 yetişkin ful bagaj ful klima - 824 km , 10,5 saat (4 mola dahil), 110-120 civarı kullanım , 4,9 litre/100 km tüketim DÖNÜŞ: 4 yetişkin , daha ful bagaj , ful klima ----- 827 km, yine 10,5 saat (bu sefer 3 mola) , yine 110-120 kullanım (sakarya istanbul arası biraz dur kalk trafiği), gene 4,9 yaktı. Hımm 2015e göre daha az yaktırmayı başarmışım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap