Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Forumda arattım ama bulamadım. Focus 2 otomatik vites sahibiyim. Araç yokuş aşağı d konumunda giderken gazdan ayağımı çekssem dahi sanki boştaymış gibi hızlanıyor. kışın bu benim için problem açıkçası. kış şöförlüğü tecrübesi olanlar otomatik vites bu aracı nasıl kullanacağımız hakkında bilgi verirse sevinirim. merak ettiğim konular özellikle yokuş çıkarken ve inerken aracı nasıl kullanmalıyız ve hangi vites konumumlarında ?
Soru
Onur İnebolu
Forumda arattım ama bulamadım. Focus 2 otomatik vites sahibiyim. Araç yokuş aşağı d konumunda giderken gazdan ayağımı çekssem dahi sanki boştaymış gibi hızlanıyor. kışın bu benim için problem açıkçası. kış şöförlüğü tecrübesi olanlar otomatik vites bu aracı nasıl kullanacağımız hakkında bilgi verirse sevinirim. merak ettiğim konular özellikle yokuş çıkarken ve inerken aracı nasıl kullanmalıyız ve hangi vites konumumlarında ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap