Alparslan Özaslan Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2015 (düzenlendi) 5 ay önce almış olduğum focus style aracımla perşembe günü ufak bir kaza yaptım.yaklaşık 30 cm yüksekliğinde bir kaldırıma ön sol taraftan sürttüm.tamponun altında bulunan plastik siyah ince bölüm alta kadar gidiyor ve tek parça kırıldı.ayrıca hava yönlendiriciside kırıldı.iki parça 300 tl ilki baya pahalı250 tl hava yönlendiricisi 45 tl toplam 450 tl gibi bir fiyat çıktı.sanırım fordun parçaları pahalı Temmuz 24, 2015 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Geçmiş olsun, kime göre pahalı mesela Dacia, Renault gibi markalara göre pahalıdır evet. Er-ol otomotiv vb yerlerden parçaları temin etmeniz mümkündür. Şart değil yetkili servisten almanız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2015 birkaç yerden sordum.30 tl gibi fark var servise sipariş verdirdim p.tesi gelirsebırakacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2015 Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Geçmiş olsun çok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Geçmiş olsun Allah betirinden korusun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 herkese teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap