Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar,malum focus 3 lerde orjinal paspas yok gibi bişii..Bana Focus 2,5 lardaki kışlık paspasları verdiler ama onlarda da boşluklar oluşuyor..Bende o boşukları Koçtaştan aldığım halıflekslerle doldurdum ama daha iyi bir çözüm düşünüyorum..İşte geçici çözüm olarak yaptıklarım....
Soru
Bora A.
Arkadaşlar,malum focus 3 lerde orjinal paspas yok gibi bişii..Bana Focus 2,5 lardaki kışlık paspasları verdiler ama onlarda da boşluklar oluşuyor..Bende o boşukları Koçtaştan aldığım halıflekslerle doldurdum ama daha iyi bir çözüm düşünüyorum..İşte geçici çözüm olarak yaptıklarım....
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
22
16
12
11
Popular Days
Mar 16
20
Ağs 2
19
Ara 20
17
Ara 18
12
Top Posters For This Question
Bora A. 22 posts
Ümit Vaysaloğlu 16 posts
Yakup Ç. A. 12 posts
Mertol Kip 11 posts
Popular Days
Mar 16 2013
20 posts
Ağs 2 2012
19 posts
Ara 20 2011
17 posts
Ara 18 2011
12 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup
Ali Er
Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem
Bu soruda 181 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap