Yakup Kuru Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2015 Arkadaşlar aracı 2010 focus titanium. Şuan üzerinde Sony teyb var fakat navigasyon, tv ve arka görüş kamera vb özellikli bir double teyb düşünüyorum. Fakat hangi marka alsam acaba. Ford hangi markayı kullanıyor? Elinde olup satmak isteyen de ulaşabilir bana? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Beki Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 İki adet cihazı önerebilirim konu ile alakalı olarak ayırdığınız bütçe nedir bilmiyorum ama kaliteli ve uzun süre kullanabileceğiniz bir şey arıyorsanız bunlar işinize yarayacaktır. Sony Xav-602BT veya Pioneer AVH-X2600BT bu ürün için gittigidiyor satış sayfası bulabildim ama model numarasından arama yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Kuru Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-teyp-navigasyonlu-bt-usb-kamera-219972217/detay/ bu olabilir mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap