Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 2 gün önce yükseltip kurdum win10u... sıkıntısız kullanıyorum iki gündür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 (düzenlendi) Güncel derken? Windows 8.1 kullanıyorum. Bunun yanında windows güncelleştirmelerini de kontrol etmem gerekir mi? Evet Windows 8.1'in de güncel olması gerekir. Hatta bazı kullanıcıların Windows kaynaklı güncelleme sorunları nedeniyle güncelleme geçmişi ve datalarını temizleyip yükseltme yapabildikleri durumlar da olmuş. Tabi sizde böyle olacak diye bir kural yok, zaten Microsoft sürecin birkaç gün ile birkaç hafta sürebileceğini belirtiyor. Ağustos 3, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Dün akşam w10'a geçtim.. Genel itibariyle güzel ama kaspersky internet security çalışmıyor, uyumlu değil.. nedense asus smart gesture çalışmıyordu, yenisini yükleyince düzeldi. nvidia gforce experience da çalışmıyordu. ama onun sorunu w10 değilmiş. genel olarak çalışmıyormuş.. ekran kartı sürücülerinde sıkıntı yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 bana win 10 çok hızlı geldi.. genel olarak lenovo laptop'ımdan zaten çok memnundum ama hissedilir bir hızlanma hissettim. kullanmasıda daha kolay ya, önceki neydi öyle tam saçmalıktı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ben de bugün nihayet elime ulaşan SSD'ye CD'den temiz kurulum yaptım. En fazla 15 dakika falan sürdü kurulum. Windows 8.x'de olduğu gibi Kart okuyucunun driverını kuramadı. Onu da 8.1 driver ile çözdüm aıkıntısız. Nvidia da dahil olmak üzere bütün driverları, yükleyip güncelleştirdi. 6.7 saniyede kullanıma hazır masaüstündeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Ben de bugün nihayet elime ulaşan SSD'ye CD'den temiz kurulum yaptım. En fazla 15 dakika falan sürdü kurulum. Windows 8.x'de olduğu gibi Kart okuyucunun driverını kuramadı. Onu da 8.1 driver ile çözdüm aıkıntısız. Nvidia da dahil olmak üzere bütün driverları, yükleyip güncelleştirdi. 6.7 saniyede kullanıma hazır masaüstündeyim Lisanslama işi nasıl oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Dün akşam w10'a geçtim.. Genel itibariyle güzel ama kaspersky internet security çalışmıyor, uyumlu değil.. nedense asus smart gesture çalışmıyordu, yenisini yükleyince düzeldi. nvidia gforce experience da çalışmıyordu. ama onun sorunu w10 değilmiş. genel olarak çalışmıyormuş.. ekran kartı sürücülerinde sıkıntı yok.. Müdür geforce experience bendede çalışmıyordu. denetim masasından bölge ayarlarını "Amerika" yapınca çalışıyor. İnternette okudum denedim oldu... İlginç ama gerçek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Müdür geforce experience bendede çalışmıyordu. denetim masasından bölge ayarlarını "Amerika" yapınca çalışıyor. İnternette okudum denedim oldu... İlginç ama gerçek... Evet onu ben de okudum. Deneyeyim bakalim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 WİN7'den yükseltirken tüm programlar silip mi yükseltiyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Lisanslama işi nasıl oluyor. Eğer kurulum yaptığınız bilgisayarda lisanslı bir windows yüklü ise, bu lisans zaten BİOS'a gömülü. Dolayısıyla etkinleştirmeyi buradan yapıyor. Temiz kurulumda durum biraz daha farklı ama Windows'unuz lisanslı ise yine sorun olmaz. Serial girmeye gerek yok hiçbir şekilde. WİN7'den yükseltirken tüm programlar silip mi yükseltiyor ? Yükseltme yapacaksanız, bütün verileriniz korunur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Birazdan yükseltmeye başlıyorum, dokunmatik ekranlı lenovo'yu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2015 Ben bi göz attımda beğenmedim. Şimdilik 8le devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2015 Bizim laptop'u güncelledik dün akşam. Biraz kurcaladım. Epey güzel detay var, performans var ama görsellik yok, bayağı telefon/tablet işletim sistemi olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Evin DELL laptopunu güncelliyorum şuan onda sorun çıkmaz muhtemelen. Bir de toplama bilgisayar vardı win 7'li o uyarı vermiş yeni sürüm var diye babam yüklemiş buna. Pc'yi kapat diyorum, kapanıyor ışıkları vs de sönüyor 4 sn sonra falan tekrar açılıyor Niye acaba Buradaki olayın aynısı da elemanlar laylaylom etmiş https://wmaraci.com/forum/windows/windows-10-kapanmiyor-257779.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2015 (düzenlendi) @Yakup Çağatay windows güç seçeneklerinde güç tuşlarının davranışlarını bir inceleyebilir mi? Kapatma tuşunda durum ne. Hibrit kapatma ve hızlı başlangıç opsiyonları ne durumda. Hibrit kapatma bir anlamda derin uyku. Çok teferruata girmeyeyim. Aklıma ilk gelen hibrit kapatmanın açık olup bilgisayarın bu derin uykuya girememesi sonucu reboot etmeye çalışması. Donanım da dahil olmak üzere başka nedenler de mümkün. Ağustos 21, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap