Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Nasıl kurdun abi yani nerden indirdin TNCTR benim indirdiğim site.Bazı işletim sistemleri baya hızlı ve ufak oluyor. Gereksiz olan programları temizliyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 22 minutes ago, Yakup Çağatay said: Nasıl kurdun abi yani nerden indirdin Windows kuruluysa biryerden indirmene gerek yok, kendisi download edip upgrade ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Bende mağaza uygulaması nedense açılmıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 44 minutes ago, Yakup Çağatay said: Nasıl kurdun abi yani nerden indirdin https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 20 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Windows kuruluysa biryerden indirmene gerek yok, kendisi download edip upgrade ediyor. Kurdum win7'yi cd'si ile lisans giriş ekranını göstermeden zaten kendi kendine halletmiş işini. Şimdi çıkan güncellemelerin hepsini yükletiyorum. Ona da sıra gelecek öyle mi? Bir iki yeniden başlatma sonunda şöyle uyarı verdi: 'Böldüğümüz için özür dileriz kullandığınız windows eskidir yeniye geçmenizi öneririz bkz win10' gibi --0 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO İndirdim hemen deneyeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 2 minutes ago, Yakup Çağatay said: Kurdum win7'yi cd'si ile lisans giriş ekranını göstermeden zaten kendi kendine halletmiş işini. Şimdi çıkan güncellemelerin hepsini yükletiyorum. Ona da sıra gelecek öyle mi? Bir iki yeniden başlatma sonunda şöyle uyarı verdi: 'Böldüğümüz için özür dileriz kullandığınız windows eskidir yeniye geçmenizi öneririz bkz win10' gibi --0 dakika sonra eklendi-- İndirdim hemen deneyeyim Windows7 Keyini biliyorsan 7 yuklemeden 10 yukler ve 7 nin keyini verirsen kabul eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 1 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Windows7 Keyini biliyorsan 7 yuklemeden 10 yukler ve 7 nin keyini verirsen kabul eder. DELL win 7 taktım kendi kurdu dümdüz, pc'nin altında win7 key var. İsterse onu gireceğim, insin de gelişmeleri yazayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Just now, Yakup Çağatay said: DELL win 7 taktım kendi kurdu dümdüz, pc'nin altında win7 key var. İsterse onu gireceğim, insin de gelişmeleri yazayım. Bende hayatimda ilk defa microsoft urunune para verdim ve win10 pro aldim. Alma nedenim ise XBox oyunlarini, ozellikle Forzayi bilgisayarda oynamak icindi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Nasıl kurdun abi yani nerden indirdin indirmeye başlamışsın usb'ye atıp kurulum yapımştım ben. varsa usb ona yazdırıver 3 saat önce, Doğan Kurban yazdı: TNCTR benim indirdiğim site.Bazı işletim sistemleri baya hızlı ve ufak oluyor. Gereksiz olan programları temizliyorlar. abi ne gerenk var şimdi lisanssız windows kullanmaya. bunun xp versiyonunda ne açıklar. msn programı mesela şifreleri açık tutuyordu sonra güncelleme falan yapsanda hepsi açık duruyordu. normalde böyle değil. neyse ben karıştırmayayım fazla sen memnundansan güzeldir tabii. 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bende hayatimda ilk defa microsoft urunune para verdim ve win10 pro aldim. Alma nedenim ise XBox oyunlarini, ozellikle Forzayi bilgisayarda oynamak icindi. ben lisansları g2a dan alıyorum kampanyaları bekliyorum baya baya indirimli oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Yükleme tamamdır. Format sonrası hem win7'de hem 10'da usb'ler çalışmıyor. e-sata girişinden kullanıyorum mouse'u. Hiç böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba, aygıt yöneticisindeki Evrensel Seri Veri Yolunda hata gözükmüyor. PC'yi açınca anakartın bi yerine mi dokundum acaba? EK: USB 3.0 olan geri geldi, şimdi biri çalışıyor biri çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 4 hours ago, Yakup Çağatay said: Format sonrası hem win7'de hem 10'da usb'ler çalışmıyor. Üreticinin driverlarını yüklemeyi dene.Microsoft'a bırakma driver işini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 27 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Üreticinin driverlarını yüklemeyi dene.Microsoft'a bırakma driver işini. Abi denedim de işte win7'de hiç olmamıştı 10 birini halletti birkaç güncelleme sonrasında Biraz daha deneyeceğim yarın ama bu haliyle bile kullanmaya değer artık. DELL'in zamanında en iyi pclerindendi satmaya kıyamadım, eski ssd'yi buna taktım böyle daha gider bu içinde gram toz yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Abi denedim de işte win7'de hiç olmamıştı 10 birini halletti birkaç güncelleme sonrasında [emoji3] Biraz daha deneyeceğim yarın ama bu haliyle bile kullanmaya değer artık. DELL'in zamanında en iyi pclerindendi satmaya kıyamadım, eski ssd'yi buna taktım böyle daha gider bu içinde gram toz yoktu [emoji3] Dell in hangi modeli. N5010 deme bak. Ben de geçen gün anakart değişimi yapıp faal ettim. Yeni lenovoyu da kenara attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 15 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Dell in hangi modeli. N5010 deme bak. Ben de geçen gün anakart değişimi yapıp faal ettim. Yeni lenovoyu da kenara attım N5110 da benim bildiğim bunlar anakart ile alakalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2017 Ek bilgi olsun. Win8.1 kurup (nasıl olduğu önemsiz) bu linkten ücretsiz ve lisanslı olarak win 10'e upgrade edebilirsiniz. Assistive Technology kullananlar için hala ücretsiz upgrade var. Bir koşulu şartı yok. https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap