Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Baktım pancar motorlu arabada işe yarıyor alım dedim. Kötümü olmuş yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Baktım pancar motorlu arabada işe yarıyor alım dedim. Kötümü olmuş yani. İyi ettiniz tabikiside Sadece siz değil etrafımda bir çok kişi bende aldım aldım deyince. Bir de gizli bir iş gibi yapılınca. Kızılay'dan şüphelendim, 1 kasım yaklaşıyor herkese anladığından gidiyorlar demekki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 İyi ettiniz tabikiside [emoji4] Sadece siz değil etrafımda bir çok kişi bende aldım aldım deyince. Bir de gizli bir iş gibi yapılınca. Kızılay'dan şüphelendim, 1 kasım yaklaşıyor herkese anladığından gidiyorlar demekki [emoji14] Haftasonu denersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Araba yeterince gidiyor, 1.6 ecoboost ve 1.6 sigma gibi maraba değil ki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Şimdi daha deli oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 İyi ettiniz tabikiside Sadece siz değil etrafımda bir çok kişi bende aldım aldım deyince. Bir de gizli bir iş gibi yapılınca. Kızılay'dan şüphelendim, 1 kasım yaklaşıyor herkese anladığından gidiyorlar demekki Sprintbooster deneme imkanı olan bir ürün, herkes alıp taktığına ve iade etmediğine göre vardır bir bildikleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Sprintbooster deneme imkanı olan bir ürün, herkes alıp taktığına ve iade etmediğine göre vardır bir bildikleri [emoji4] Abi sen benim arabaya bindiğinde sb yoktu. Bide şimdi binsen ne dersin kim bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Sprintbooster deneme imkanı olan bir ürün, herkes alıp taktığına ve iade etmediğine göre vardır bir bildikleri [emoji4] Yahu yıllar önce focus 3 yokken baktık ona da, konu o değil Kızılay mı ? değil mi, Kuzu mu değil mi vs vs Hayırlı uğurlu olsun herkese. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 k&n işi tamam, turbonun ıslığı arttı, azıcıkta motor homurtusu gelseydi fena olmazdı yani motorun, gaza tepkisi biraz daha arttı ve daha çabuk devirleniyor... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 O değil de 1.5 tdci yetim kaldı. Ne KN hava filtresi çıkardı ne superchips bluefin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 O değil de 1.5 tdci yetim kaldı. Ne KN hava filtresi çıkardı ne superchips bluefin.. geliiiirrr.... acele etme abi, para ayır kenara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 O değil de 1.5 tdci yetim kaldı. Ne KN hava filtresi çıkardı ne superchips bluefin.. Kn filtre f3 le aynıdır abi. Filtreleri karşılaştırsana bi. Aynıysa boşa bekleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Kn filtre f3 le aynıdır abi. Filtreleri karşılaştırsana bi. Aynıysa boşa bekleme yokkk..KN 1.5 tdci için budur demeden almam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Ağzım kulaklarımda beyler kn den sora superchips ve s.booster tekrar eklenince bizimki tüy gibi hafifledi sanki. çok söz dinler oldu muhteşem üçlü diyebiliriz bunlara. Fabrikasyon hali ağır abi modundan sıyrıldı. Şimdide keşke dört çeker olsaydı diyorum çünkü ani yüklenmelerde patinaj yapıyor benim lastiklerde son sezonu tamamlıyor birazda ondan ama dört çeker olmasada bi arkadan itiş hiç fena olmazdı :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Ağzım kulaklarımda beyler kn den sora superchips ve s.booster tekrar eklenince bizimki tüy gibi hafifledi sanki. çok söz dinler oldu muhteşem üçlü diyebiliriz bunlara. Fabrikasyon hali ağır abi modundan sıyrıldı. Şimdide keşke dört çeker olsaydı diyorum çünkü ani yüklenmelerde patinaj yapıyor benim lastiklerde son sezonu tamamlıyor birazda ondan ama dört çeker olmasada bi arkadan itiş hiç fena olmazdı Bu sorun bende de vardı Goodyear Eagle F1 Asymmetric2 aldıktan sonra böyle bir derdim kalmadı, asla patinaja düşmüyor, gücü daha net hissebiliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap