Semih G. Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2015 Başlık uzun oldu ancak konuda tam olarak bu. Bir internet sitesi üzerinden jpeg. dosyaları indirmek istiyorum lakin indirmek istediğim belki 1000 tane dosya var,şimdi bunlarla tek tek uğraşmak yerine bunları tek seferde indirebileceğim bir program yada yöntem var mıdır? İnternette baya araştırma yaptım ama hemen hemen hepsi komple siteyi indirmek üzerine,bununda zaman ve depolama alanı açısından zor olacağı kanısındayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Jpeg dediğin şeyler sitede ne olarak duruyor? Yani nasıl sunulmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Adını unuttum ama vardı. Hatta istediğin dosya uzantılarını yazıp, boyutlarını bile filtre edebiliyordun. Sitedeki linkleri de kaç basamak ileri götürebileceğini ayarlayabiliyordun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Adı dilimin ucunda ama hatırlayamadım?? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Adııııı bahtiyar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Jpeg dediğin şeyler sitede ne olarak duruyor? Yani nasıl sunulmuş Şöyle söyliyim,şarkı notalarının bulunduğu kağıtları tarayıp her sayfasını numaralandırıp ayrı sayfalar halinde siteye yüklemişler. Sayfa numarasına tıkladığında taranmış sayfanın görseli çıkıyor karşına. Bunu her sayfa için tek tek yapmak çok vakit alıyor. Adını unuttum ama vardı. Hatta istediğin dosya uzantılarını yazıp, boyutlarını bile filtre edebiliyordun. Sitedeki linkleri de kaç basamak ileri götürebileceğini ayarlayabiliyordun. Çok iyimiş abi ama ah bir hatırlansa çok daha iyi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Internet Download Manager vardı bu olabilir mi? Resmi sitesi-->> https://www.internetdownloadmanager.com/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2015 Internet Download Manager vardı bu olabilir mi? Resmi sitesi-->> https://www.internetdownloadmanager.com/ Ya ona baktım bulamadım bir türlü sürekli siteyi indirip duruyorum meğerse ''yakalayıcı'' sekmesinden ayarları yapıp öyle indirecekmişiz,çok sağol Saruhan büyük bir dertten kurtardın beni, tabi @Engin Uzunoğlu abinin desteğinide unutmayalım,fikir babası oydu Çok teşekkürler tekrar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Konuyu yeni farkettim, belki gerek kalmamış olabilir ama birilerine lazım olabilir diye söyleyeyim. Teleport Pro diye bir yazılım var, sitedeki tüm likleri HTML dosyaları ve içindeki tüm embedleri başarılı bir şekilde çıkarıyor. Jpg,png vb. de dahil. Hatta salın vikipediye, bir gecede offline kütüphaneniz olsun :)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 interent download manager ile de yapabilirsiniz httrack web copier ile de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 25 dakika önce, Kemal Yerebakan said: interent download manager ile de yapabilirsiniz httrack web copier ile de şimdi ben yazacaktım linkini koyayım barihttp://www.tamindir.com/winhttrack-website-copier/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap