Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2015 Özellikle şişe ve benzeri ağız yapısına sahip kablarda dökülme riski artan ama yine de her zaman yüksek riske sahip olan bu durum malumunuzdur.... En fazla ne kadar döktünüz ? Ortalama ne kadar dökülüyor ? Altına bir şey seriyor musunuz? Bir de dökmeyen var mı ?(dolduruyorsa tabi) Amma sordum Benim 1 bardağı geçgin döktüğüm olmuştur Ortalama 1 parmak dökülebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Anlayan bana da anlatsın 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Anlayan bana da anlatsın Bundan yap, bizi davet et. Anlatırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Bundan yap, bizi davet et. Anlatırız damacana ne alaka. Yani sen şişeden bardağa dökerken yarısını yere döküyosun öyle mi, o zaman evet bi uğra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 damacana ne alaka. Yani sen şişeden bardağa dökerken yarısını yere döküyosun öyle mi, o zaman evet bi uğra :) Hayır, hızını alamayıp kaç litre döküyorsunuz? demek oluyor. 0.33 litre mi diyeydim Örnek olarak bir bardak falan dedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Ne diyim bilemedim sürahinin kapağı bozuk ondan dökülüyo biraz onun dışımda dökülmüyo :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2015 Olum sen yine mi anlamadın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Anlayan bana da anlatsın Şimdi Ozan, bizim Yakup ne zaman damacanadan bardağına su doldurmaya çalışsa yarısını döküyor ( taşırıyormuş) muş, hal böyle olunca uleen ben mi çok beceriksizim yoksaa herkes zaten döküyormu bir öğreneyim bakayım Demiş araştırmacı gazeteci ruhu ile ????? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 2 damla bişey dökülüyor altı üstü. Pilli damacana olunca kolay oluyor. Valla pompanın ucunu o kadar sallamama rağmen genede damlıyo işte. ( dalga felan değil kötüye yormayın ha ) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Bekir abi de anlamamış :D bende sorun var herhalde. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 (düzenlendi) Ben hiç anlamadım, damacana ney bizde yok öyle bi icat, çeşmeden dolduruyoz bardağa Ağustos 4, 2015 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ben hiç anlamadım, damacana ney bizde yok öyle bi icat, çeşmeden dolduruyoz bardağa Çeşmeden doldurunca taşmıyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Çeşmeden doldurunca taşmıyor mu? Yok abicim tam istediğim noktada durdurabilmek gibi bir yeteneğim var, damlıyor ama taşmıyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 pompa al @Yakup Çağatay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 3-5 TL'ye alınan bir pompa ve yine 3-5 TL'ye alınan bir sürahi ile bir damla bile dökmeden doldurma garantisi veriyoruz; bu yöntemi, Nadya Komaneçe, Franz Beckenbauer, rahmetli başkan Kenedy ve Fenerbahçe'li Cemil de kullanıyordu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap