Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yav bedavası varken 3-5 tl gerek yok.Damacanayı dik kafaya gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 yakup iyi trolledi sizi... oturun yiyin birbirinizi şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 pompa al @Yakup Çağatay Pompaladıktan sonra dökülüyor zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Şimdi ben özet geçeyim.. Yakup diyor ki, damacana diyor, malum 19 litre... hadi bu damacana değil de şişe olsun, 1 litre, bilemedin 1,5 litre.. Doldururken diyor, büyük risk diyor.. (arabaya benzin mi dolduruyor anlamadım neden riskli olduğunu ama siz anlamış gibi yapın hee hee diyin) ortalama diyor ne kadar dökülüyor diyor.. altına diyor, bez neyim seriyor musunuz diyor? (bunu hiç anlamadım hele).. 1 bardağı geçgin (ki bence geçkin olacak) dökmüşlüğü varmışımış... öyle diyor.. ben Yakup'un yalancısıyım.. Olayı şu videoyla da özetleyebiliriz: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Burdan çıkan sonuç. Yakupun elinin ayarı yok :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ya şimdi damacanayı devirip bardağa doldururken mi yoksa damacananın pompasına pump it diye abanırken mi yere dökülüyor onu anlamadım... o bi açıklığa kavuşsa süreçte epey bi yol alacağız da.. onu netleştiremedik.. yazarken de Yakup da pek iyi değildi herhalde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Bizde oran çok yüksektir. 19 l damacanın 1-1,5 litresi yere dökülür diyebilirim. İkisi de pompa ayarını öğrenememe konusunda çok başarılı iki delikanlı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ya şimdi damacanayı devirip bardağa doldururken mi yoksa damacananın pompasına pump it diye abanırken mi yere dökülüyor onu anlamadım... o bi açıklığa kavuşsa süreçte epey bi yol alacağız da.. onu netleştiremedik.. yazarken de Yakup da pek iyi değildi herhalde Damacanayı kafaya dikerken üstüne akan su miktarı diye biliyordum ben.Bardağa mı koyuyoruz suyu.Sonrada bardakla şişeye dolduracas yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 ne dökülmüş? ...anlamadım ki 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Damacanayı kafaya dikerken üstüne akan su miktarı diye biliyordum ben.Bardağa mı koyuyoruz suyu.Sonrada bardakla şişeye dolduracas yani. o zaman taban alanı çarpı yükseklik diyorum ben.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 ne dökülmüş? ...anlamadım ki Avukatlar koşusu yapılmış abi.Alperen lerin grubu formsuz oldukları için dökülmüşler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Avukatlar koşusu yapılmış abi.Alperen lerin grubu formsuz oldukları için dökülmüşler Bizde sağdan 50-60'la giden x5'ler yoktu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Bizde sağdan 50-60'la giden x5'ler yoktu Bizde de solda yoktu. Sol bizimdir :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Şimdi, demek ki Damacana ile su almak tamamen israf :) Litrelik en iyisi bu anlaşılıyor,:):):):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Bizde oran çok yüksektir. 19 l damacanın 1-1,5 litresi yere dökülür diyebilirim. İkisi de pompa ayarını öğrenememe konusunda çok başarılı iki delikanlı var. Anlayan çıktığına göre örnek alabilirsiniz Garip düşünenleri ise ben anlamadım siz kaç defa damacanayı ters çevirip bardak döküyorsunuz hadi döktün bardağın altına bir şey mi seriyorsunuz Bu kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap