Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 geldiğimde gözlemledim Seni ona göre yerlere götürttürdüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Seni ona göre yerlere götürttürdüm hey Allah'ım. Tamam Yatupçum gez toz, genç adamsın seni tutan yok 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ne biliying? Ha şimdi bittin işte.Hayatta yapılacak en büyük hata bir bayanı şüphelendirmek olurdu.Veeee sen bittin işte Diğer ayağının filmini atarsın yakında çok mu kötü diye ha ha. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 hey Allah'ım. Tamam Yatupçum gez toz, genç adamsın seni tutan yok Ha şöyle İlla görmen gerekmez her zamanki gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ha şöyle İlla görmen gerekmez her zamanki gibi pardon ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 pardon ? Fransızcaya mı başladın Her zamanki gibi görmesende sorunsuz güvenir diyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Fransızcaya mı başladın Her zamanki gibi görmesende sorunsuz güvenir diyorum... he ya bak Fransızca'ya başlayacaktım ben gerçek manada. Yanüü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Konu dışı yapmayalım, genel sohbete buyurun [emoji14] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 he ya bak Fransızca'ya başlayacaktım ben gerçek manada. Yanüü [emoji4] Aha bak yengenle konuş Fransızca için. Fransız dili edebiyatı bitirdi. Yav ondan mı acaba bazen anlamıyorum fransız kalıyorum kendilerine [emoji12][emoji12][emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Aha bak yengenle konuş Fransızca için. Fransız dili edebiyatı bitirdi. Yav ondan mı acaba bazen anlamıyorum fransız kalıyorum kendilerine işte bu çok güzel bir haber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bodur Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Alçı mı ? Yakup geçmiş olsun ?... -Öncelikle yorumlarınızı kahkahayla okudum, hatta öyle bir an oldu ki okuyamadım Yakup özür dileyerek şunu yazmalıyım. ... bir söz vardır ya - bir deli kuyuya taş atmış sonra bütün akıllılar peşinden atlamış- o misal herkes atlamış ama hoş bir sohpet olmuş. -Mert Yürüyen`e katılıyorum bu konuda Yakup trollemiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Teşekkür ederim, hafiften kırıldı tarak kemiği, 3 haftadır böyleyim. Bugün yine Röntgen&doktor yapacağım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 işte bu çok güzel bir haber Ders ücretini Yakup tan alırım ben merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Ders ücretini Yakup tan alırım ben merak etme tamam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap