Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Eeee gayet açık işte, siz puzzle bilmiyorsanız napalım Yaratıcılık had safhada ama helal olsun - Hızlı olmasını istediğim zaman dökülüyor velet. Ben de bundan sonra puzzle gibi başlık açacağım madem "Silecek malum, çok riskli.. Kışın filan, altına bez seriyor musunuz? bir ben mi siliyorum yoksa hepiniz siliyor musunuz?" fln yazıcam.. görürsün sen 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Ben de bundan sonra puzzle gibi başlık açacağım madem "Silecek malum, çok riskli.. Kışın filan, altına bez seriyor musunuz? bir ben mi siliyorum yoksa hepiniz siliyor musunuz?" fln yazıcam.. görürsün sen Söz 3 sayfada seni de çileden çıkarırız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2015 Herksin kafası iyi galiba, ben olayı şöyle anladım madem: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Evdeki diğer sorun da şu; Tencereden yemem gereken kadar yemeği tavaya koyarken tespit edemiyorum Ya fazla ya eksik (genelde fazla) alıyorum. Çözümü sanırım önce tabağa sonra tavaya koymak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Eyvah ikinci soru geldi.Kaçııııın Neyse ki cevabı vermiş bu sefer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 alçıyı bir an evvel çıkarıp normal hayatına dönersin inş Yatupçum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 alçıyı bir an evvel çıkarıp normal hayatına dönersin inş Yatupçum Perşembe günü çıkartmak istiyorum :/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 alçıyı bir an evvel çıkarıp normal hayatına dönersin inş Yatupçum Oooo bu baya sert oldu. Ama belki bişey anlatmaya çalışıyor dimi ama. Bak alçılı ayakla kalkıp bide yemek ısıtıyorum mu diyor acaba? Yazık beee. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yakup kardo iyisin dimi ☺. bence kaşık hesabı yap . 5 kaşık tavaya koy tavada ısıt iyice . sonra 4 kaşığını tabağa koy diğer kalan bir kaşığı tencereye Dök ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Oooo bu baya sert oldu. Ama belki bişey anlatmaya çalışıyor dimi ama. Bak alçılı ayakla kalkıp bide yemek ısıtıyorum mu diyor acaba? Yazık beee. yazık işte diye ben de bir an evvel çıkarmasını istiyorum. Üç haftadır evde tıkılıp kaldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Üç haftadır evde tıkılıp kaldı Dışarıda da pek gezmese.Yakışıklı çocuk rahat bırakmazlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Dışarıda da pek gezmese.Yakışıklı çocuk rahat bırakmazlar. olduğu yerde pek genç yok, orta yaş grubu. Zararı yok istediği kadar gezsin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 olduğu yerde pek genç yok, orta yaş grubu. Zararı yok istediği kadar gezsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 olduğu yerde pek genç yok, orta yaş grubu. Zararı yok istediği kadar gezsin Ne biliying? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2015 Ne biliying? geldiğimde gözlemledim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap