Umur Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2015 Merhaba 2 senelik volvo s40 deneyimimden sonra tekrar yuvaya dönüş yapıcam kısmetse. 2015 focus titanium alma evresindeyim.Yanlız yakıt tüketimi açısından motor tercihinde karar veremedim. Yılda yapılan km: 10000. Yarı yarıya ş.içi ş.dışı. Ş.içi trafik: orta. Aldığım fiyatlar: 1.6 ti-vct tit : 65000 1.0 ecoboost tit : 69500 (ecoboost şuan için tüm ülkede stokta 2 tane gözüküyor) Sizce hangi motor tercihi etmeliyim? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ecoboooost. Eğer fiyatı size uygun ise 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 1.6 sahibi olarak 1.0 diyorum kesinlikle. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 hocam... öncelikle hayırlı olsun. 1.6 atmosferik kullanan bir vatandaş olarak derim ki; "kesinlikle ecoboost al". artık atmosferik motorların modası geçti. ayrıca vergi anlamında da yarı yarıya bir avantajın söz konusu. vergi önemli deil deme, bende öyle demiştim ama her altı ayda bir 500 TL'yi çöpe atmak adama koyuyor, çok net! sözün özü, ecoboost candır... bende bir sonraki seferde eğerki ford alırsam muhtemelen küçük motor bir ecoboost olacaktır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Evet benimde tercihim ecoboosttan yana fakat. Araçlar ulaşılabilirlik açısından bana uzaklar, balıkesir ve g.antep'teler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 hocam... öncelikle hayırlı olsun. 1.6 atmosferik kullanan bir vatandaş olarak derim ki; "kesinlikle ecoboost al". artık atmosferik motorların modası geçti. ayrıca vergi anlamında da yarı yarıya bir avantajın söz konusu. vergi önemli deil deme, bende öyle demiştim ama her altı ayda bir 500 TL'yi çöpe atmak adama koyuyor, çok net! sözün özü, ecoboost candır... bende bir sonraki seferde eğerki ford alırsam muhtemelen küçük motor bir ecoboost olacaktır. Gözlerime inanamıyorum.Sanırım mutluluktan ağılycam. Umur Bey 1.0 kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim. 1.6 atmosferikten performans konusunda geri kalır yönü yok ecoboost un. Yıllık vergiden zaten direk avantaj kazanıyorsunuz.Ş içi tüketimde trafiğinizinde orta olmasını düşünürseniz en uygunu 1.0 ecoboost olacaktır. Eminim siz de 1.0 ın turbo sesinin hastası olanlar arasına gireceksiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Gözlerime inanamıyorum.Sanırım mutluluktan ağılycam. Umur Bey 1.0 kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim. 1.6 atmosferikten performans konusunda geri kalır yönü yok ecoboost un. Yıllık vergiden zaten direk avantaj kazanıyorsunuz.Ş içi tüketimde trafiğinizinde orta olmasını düşünürseniz en uygunu 1.0 ecoboost olacaktır. Eminim siz de 1.0 ın turbo sesinin hastası olanlar arasına gireceksiniz. Eğer ecoboost şuan burdaki bayide olsaydı düşünmezdim bile. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Eğer ecoboost şuan burdaki bayide olsaydı düşünmezdim bile. Teşekkürler. Ecoboost şuan yok diye 1.6 atmosferik almayacaksınız sanırım.1 ay beklememek için daha sonra pişmanlık yaşamayın.Teslim süresi veriyorlarsa değerlendirin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Ecoboost şuan yok diye 1.6 atmosferik almayacaksınız sanırım.1 ay beklememek için daha sonra pişmanlık yaşamayın.Teslim süresi veriyorlarsa değerlendirin bence. 5kapı olarak ekime tarih veriyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 1.6 Ti-Vct kullanıcısı olarak kesinlikle 1.0 Ecoboost derim; Balıkesir nispeten yakın sayılır; aceleniz varsa bir Balıkesir şehir turu yapın; pişman olmazsınız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Az bir miktar farkla yaşadığınız şehre tırla teslim yapmalılar 300-400 tl gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 1,6 sahibi olarak araçla alakalı tek pişmanlığım ecoboost almamak oldu. lpg taktırana kadar Ekonomi üst seviyede. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 1.6 Ti-Vct kullanıcısı olarak kesinlikle 1.0 Ecoboost derim; Balıkesir nispeten yakın sayılır; aceleniz varsa bir Balıkesir şehir turu yapın; pişman olmazsınız. Balıkesirdeki araç bixenonlu çıktı. Fiyat 74000 oldu. Az bir miktar farkla yaşadığınız şehre tırla teslim yapmalılar 300-400 tl gibi Bu durumu bilmiyordum teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 1.6 dizel kullanıcısı olarak zaman zaman keşke bende 1.0 eb. alsaydım diye iç geçiriyorum.Ah kafam ahh. Satıcı bana o zaman genelde makine mühendisleri bu motoru istiyor demişti.Adamların var bir bildiği demek ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2015 Şuan benzinli araba olacak olsam 1.4 Tsi Leon alırdım. Yakıt konusunda gerçekten çok başarılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap