Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Geçmiş olsun Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 ...daha önce pert-total etmeyeceğiz demiştik ama sanırım yanılmışım. Otomatik şanzıman karteri kırılmış, darbenin etkisi ile sol aks kolu transaxe'ye vurmuş, boşaltma kolu ile vitesi "N"e aldık. Yarın şanzımanı indireceğiz, eğer tahmin ettiğimiz gibiyse SW'nin sonu hurdacıda yedek parça olmaya kadar gider. Yazık be severdim o kuZu'yu ... kısmet işte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 @Kaan Yagizer jantlara çökeriz forumda ölücü çok nasılsa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 @Kaan Yagizer jantlara çökeriz forumda ölücü çok nasılsa Hayırlı olsun şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Geçmiş olsun Sen binmiş miydin bu arabaya? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Sen binmiş miydin bu arabaya? Yok yok binmedim kugaya ve yeni Mondeoya bindim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Yok yok binmedim kugaya ve yeni Mondeoya bindim Heee. O zaman başka bişe var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Heee. O zaman başka bişe var Mert var [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 @Kaan Yagizer abi... @Serdar yaman 'ın bindiği arabaları trafikten çek... adamın selam verdiği iki gün yaşamıyor, arabaların başına bir iş gelmesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 @Kaan Yagizer abi... @Serdar yaman 'ın bindiği arabaları trafikten çek... adamın selam verdiği iki gün yaşamıyor, arabaların başına bir iş gelmesin Bak hele şu bamyanın dediğine zaman aşımına uğradı [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 gitmeyin adamın üzerine, zaten yüzünü sivilceler felan basmış...bu da yetmezmiş gibi FB'ta ki mesajlarını trolledik ( @Doğan Kurban ile birlikte ) yani adam gergin ... he, he diyelim geçelim. Örnek : Peki @Mert Yürüyen seni mi kırıcam, hemen öyle yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Fena diş biledi bize şuan tehtid mesajları alıyorum. Ama abisine kıyamaz o . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Fena diş biledi bize şuan tehtid mesajları alıyorum. Ama abisine kıyamaz o . Adam'ı hayattan soğuttun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap