Alperen Kara Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2015 Cyclone 2015 Ford Focus MCA için 9" inç android Multimedya çıkarıyor bir bilginiz var mı alınır mı teşekkürler Kaynak: https://www.facebook.com/CycloneDVDNavigasyonSistemleri?fref=ts Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Cyclone iyidir, onaylı üreticidir ... işin fiyat / özellik kısmını bilmiyorum ama garanti - kullanım - servis adına pek sıkıntı yaşandığını da görmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2015 Marka olarak üretilen cihazların en iyilerinden birisi.Otosan ın onayladığı cihaz olması sebebiyle de serviste takıldığında herhangibir arıza durumunda Cihazın takıldığı Ford servisi muhattabınız olması güzel birşey.Fiyat fazla bile olsa serviste takılması kullanıcının avantajına olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Bu ürün için uzun zamandır gelecek deniyor. En son 3 hafta önce Cyclone'u aradım bilgi almak için, Temmuz sonunda bayilere dağıtılacak dediler ama hala yok. Biraz daha zaman alacak sanırım. Bir önceki modelini şirket aracına taktırdık ama aracı kullananlar pek memnun kalmamışlar. Çok kullanışlı değil diyorlar ama ne kadar çok fonksiyon o kadar karışıklık demek, o yüzden bunu sadece bu sisteme mal etmemek gerek sanırım. En sıkıntılı yanı gece yolculuklarında ekranın kapatılamaması. Gerçekten sıkıntı. Fener tutulmuş tavşan gibi kalabiliyorsunuz Umarın bu modelde bunu göz önünde bulundururlar. Şahsen ben bekliyorum sistemi taktırmak için. Android güzel olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Bu ürün için uzun zamandır gelecek deniyor. En son 3 hafta önce Cyclone'u aradım bilgi almak için, Temmuz sonunda bayilere dağıtılacak dediler ama hala yok. Biraz daha zaman alacak sanırım. Bir önceki modelini şirket aracına taktırdık ama aracı kullananlar pek memnun kalmamışlar. Çok kullanışlı değil diyorlar ama ne kadar çok fonksiyon o kadar karışıklık demek, o yüzden bunu sadece bu sisteme mal etmemek gerek sanırım. En sıkıntılı yanı gece yolculuklarında ekranın kapatılamaması. Gerçekten sıkıntı. Fener tutulmuş tavşan gibi kalabiliyorsunuz Umarın bu modelde bunu göz önünde bulundururlar. Şahsen ben bekliyorum sistemi taktırmak için. Android güzel olabilir. Ekranı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum ben.Akşam deneyip tekrar bilgi veriyim size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Ekranı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum ben.Akşam deneyip tekrar bilgi veriyim size. Eğer öyle birşey varsa süper olur. Biz bulamadik. Sizden haber bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Eğer öyle birşey varsa süper olur. Biz bulamadik. Sizden haber bekliyorum. Eve geçince akşam size haber ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Navimate kullandığım cihazda 3 mod var gündüz gece ve kapalı olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Navimate kullandığım cihazda 3 mod var gündüz gece ve kapalı olarak Bizde otomatik o dünürüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Bizde otomatik o dünürüm Komple mi kapanyo gece [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2015 Komple mi kapanyo gece Göz almayacak kadar kısıyor.Benim hiç şikayetim olmadı açıkcası.Neyse ufak bir video çekerim akşam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Evet dediğim gibi ekran komple kapatılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Evet dediğim gibi ekran komple kapatılabiliyor. Teşekkürler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Bu ürünü 2012 titanyum x e taksak olur mu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barbaros Karaca Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Saniyorum bahsedilen android multimedya sistemi satisa cikmis. Cyclone resmi internet sitesinde urunu koymuslar. Yarin arayip fiyat soracagim bakalim ne fiyat verecekler http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=567 Bu da urunun adresi. Ozellikleri inceleyebilirsiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap