Serkan Güldüren Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 12/1/2016 - 02:50 tarihinde, Serhat Yamaner yazdı: --1 dakika sonra eklendi-- güzel ama yanlardan havalandırma ızgaralarının üzerine çıkmasa çok iyiydi, bu haliyle biraz emanet duruyor. Bence yeterince güzel ki bnde 2,5 kasamda avgo nun one toch cihazını kullanıyorum android, ses kalitesi orijinal teyp den daha üstün ki mevcut hoparlörlerin basları yetmiyor. Değerlendirin derim bence göz alışiyor zamanla ki video izleme süper oluyor kızımı çizğifilm le kandırıyorum uzun yolculuklarda . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Güldüren Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 07.07.2017 - 20:49 tarihinde, Mehmet Raşit Yıldız yazdı: 2013 model Focus Trend X aracıma aracıma 2.el CYCLONE 2015 android (2014 model sanrası makyajlı kasa için olan) cihaz aldım ve taktırdım,ancak direksiyondan kumandası çalıştıramadık ve cihazda Wifi bağlantısını yapamadım sürekli ağ arıyor durumunda.. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen adres tlf.link v.s mehmet bey aldığınız ürün CANBUS ile çalışan modeldir muhtemelen ki aracınız titanyum serisi değilse ki öyleymiş bağlantıları sorun oluşturmuştur. iyi bir elekrikçi sorunu çözer direksiyon kumadasını tetikleyen iki kablo var cihazın kablo demeti içinde onu sizin aracınız kablolarından eşletirdiği zaman sorun çözülecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap