Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2015 21 Ağustos Cuma günü Kocaeli’de gerçekleşecek Co-Drive etkinliğinde co-pilotluk deneyimi yaşayacak 5 çift arkadaşımız varsa Ford tarafından VIP olarak ağırlanacak. Bana ulaşabilirsiniz veyahut buraya da yazabilirsiniz. İlk 5 alır ve bu zevki tadar ohh temiz Yer Bilgisi: Kocaeli Anıtpark Perşembe Pazarı Alanı. GÜNCEL: KALMADI. (Fakat gitmek isteyen olursa yine söylesin, ayarlarız bir şekilde) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Orda olupta ben ben demek isterdim [emoji17] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Gönderelim seni Yaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Gönderelim seni Yaman Eşim orada olacak zaten o tarihte baldızın yanında işler Olmasaydı bende beraber gidecektim kısmet değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Eşim orada olacak zaten o tarihte baldızın yanında işler Olmasaydı bende beraber gidecektim kısmet değil Git gel yaparsın. 1 gece kalırsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 "co" kismi kirdi hevesimi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Güncel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Ben hanımla bir konuşayım bakalım .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Ya başlığı ben çift diyince eş olarak algılamıyorum bu arada.Yoksa eş olarak mı algılayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Eş veya dost veya arkidaş. Doesn't matter for us for me that's di futbıl. Sinyor Terim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Eş veya dost veya arkidaş. Doesn't matter for us for me that's di futbıl. Sinyor Terim Tmm ben Mert le gelim.Ama o arabayı sağlam teslim edermiyiz bilemedim şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Murat Bostancı ve/veya Orhan Avcıoğlu'nun yanına oturursanız benden (federasyonun doktoru diye hatırlatarak) selam iletin, ekstra torpiliniz olur bakarsınız... Çok sevdiğim ve takdir ettiğim pırıl pırıl gençler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2015 Cem abinin dediği gibi her ikisi de alçak gönüllü çok içtenler. Castrol Team genel olarak öyle gerçi, gidenler kesinlikle mutlu olur. İsimleri söylememiz gerekli çok gecikmeyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Pazar olsa gelirdik ama cuma mimkin değil patronun izin vermesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Güncel, gitme itimali olanlar dahi söylerse iyi olur sonuçta kimse zorunlu değil yani gitmezseniz sorun olmaz. Az daha bekleyip, sosyal medya'da bari dağıtalım. 3'ü gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap