Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 "Dünyanın en güçlü, en dayanıklı kişisi de olsan, sevdiğine her zaman yenik düşersin." - Oscar Wilde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 "Affetmek geçmişi değiştirmez; ama geleceğin önünü açar." - P. Boese Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye işte ben onlardan değilim ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım.." - Nazım Hkmet 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Geçmişini unutup geleceği inşa ettiğini zanneden nice dindarların, sermayedar olunca nasıl dini dar olduklarını da gördük. Usame - Sadık Ağırbaşlı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Delikanlılık, eli kanlılık değildir. Usame - Sadık Ağırbaşlı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Tan yeri ağarınca hırsızın gözü kararır............. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Tan yeri ağarınca hırsızın gözü kararır............. gözü cıksın...şerefisizin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Olan dört bağlar, olmayan dert bağlar........... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Katılmayan ? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık....... iftara daha var........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yalnız taş duvar olmaz............. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yalnız taş duvar olmaz............. "yalnız taşdan duvar olmaz" diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Birisi seni yaptığın hatadan dolayı affediyorsa...sevin ama minnet duyma...çünkü onun sana yada bir başkasına yaptığı senin veya onun bilmediği aynı yada benzeri bir hatadandır affedişi...unutma.... Mr.T. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 "yalnız taşdan duvar olmaz" diye biliyorum hocam ismin çekim halleri gördüm seni çok.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 “Güneşin sana ulaşmasını istiyorsan gölgeden çık.” KONFÜÇYÜS 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 "Hata yapmak insana özgürdür, ama her şeyi tam anlamıyla altüst etmek için bir bilgisayar gerekir." Edward A. Murphy 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap