Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 UNUTMA....! ALIŞVERİŞİNİ SÜPERMARKETTEN YAPARSIN AMMA CENAZENE MAHALLE BAKKALI GELİR.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Tarlanın iyisi suya yakın, daha iyisi eve yakın.............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Been There... done that! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 'Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. Scarface (1983) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 'Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. Scarface (1983) eski sitede film replikleri acmıştım aslında Soner çokta güzeldi...ama katkıda bulunmıyordu kimse o yüzden açmadım burada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Geçen oglandan duymuştum...eskiden annem 1 dolar verir ve ekmek almaya bakkala gönderirdi.Eve dönüşte 3 kğ.şeker 2 kğ peynir ve çikolatalarla eve dönerdim.Şimdi ise nalet olasıca güvenlik kameraları var.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Geçen oglandan duymuştum...eskiden annem 1 dolar verir ve ekmek almaya bakkala gönderirdi.Eve dönüşte 3 kğ.şeker 2 kğ peynir ve çikolatalarla eve dönerdim.Şimdi ise nalet olasıca güvenlik kameraları var.... 'Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. Scarface (1983) Aç istersen Soner Film Replikleri diye bir köşe seviyorsan ben katkıda bulunurum..hem bir köşen olur misafirperverliğini görürüz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 eski sitede film replikleri acmıştım aslında Soner çokta güzeldi...ama katkıda bulunmıyordu kimse o yüzden açmadım burada... Forumumuz bir deniz, çok konu başlığı var ama kategori eksikliğide var.Yeni yeni alışıyorum.Replikler için bir başlık gerekir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Aç istersen Soner Film Replikleri diye bir köşe seviyorsan ben katkıda bulunurum..hem bir köşen olur misafirperverliğini görürüz... İlerleyen günlerde açabilirim. Alt yapı çalışmalarına başlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 ok sevinirim...bende...dediğim gibi film repliklerini çok severim etkilenirim...en son batmandaki etkiledi yukarıda yazdım zaten...ilgi çekebilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 EĞER KENDİNİZİ İYİ HİSSEDİYORSANIZ, ÜZÜLMEYİN GEÇER. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Gokluoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Canımın çekirdeğinde diken Gözümün bebeğinde sitem var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Demir nemden, insan gamdan çürür .................... .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Zor bir işi yapması için her zaman tembel bir insanı seçerim.Çünkü o, işi yapmanın kolay yolunu bulur.[bill Gates) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Zor bir işi yapması için her zaman tembel bir insanı seçerim.Çünkü o, işi yapmanın kolay yolunu bulur.[bill Gates) desene cengonun işi şimdiden hazır microsoft da bu kadar tembel pc engineer nerden bulucak.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap