Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 “Bazen ne kadar küçük olduğunuzu anlamak için gerçekten çok yükseğe çıkmanız gerek” - Felix Baumgartner (39.800 m'den serbest atlayış yaptıktan sonra) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 (düzenlendi) Uzun ve eski, söyleyen Platon, ama her daim taze kalacak bir tespit: Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir. Ekim 28, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Dilerim herkes bir gün zengin ve ünlü olur ve hayalini kurduğu her şeye kavuşur; böylece aranılan esas cevabın bu olmadığını anlar. Jim Carrey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Bunu aslana ve koyuna sormadan karar vermemek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Akşam yemeğinde ona hayvanların dilini anlamaktan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaktan hoşlanıp hoşlanmayacağını sordum.Hayır istemezmiş.Ben "Neden?" diye sorduğumda,biraz durakladıktan sonra şöyle söyledi; "Korkmasınlar diye !" İnsanın Taşrası..... Elias Canetti.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Dilerim herkes bir gün zengin ve ünlü olur ve hayalini kurduğu her şeye kavuşur; böylece aranılan esas cevabın bu olmadığını anlar. Jim Carrey Soruyu alalım önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Cevabı 1.6 TDCI yerine ST ile arasak daha hızlı buluruz bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Eğer Dünya bir gün tek ülke olursa, şüphesiz ki başkenti İstanbul olur. (Napoleon Bonaparte) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Eğer Dünya bir gün tek ülke olursa, şüphesiz ki başkenti İstanbul olur. (Napoleon Bonaparte) Son durumunu görmemiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Son durumunu görmemiş. 1769-1821 tarihleri arasında yaşamış bu tarihlerde muhtemelen istanbul un en güzel zamanları olsa gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 28 Ekim 2012 Karşıyaka 2 - Göztepe 0 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 28 Ekim 2012 Karşıyaka 2 - Göztepe 0 kaf sin kaf diyorsun yani abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 tebrikler kaf kaf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 ''Kariyerim boyunca 9000den fazla başarısız atış yaptım, 300den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı iskaladim. Çabaladikca başarısız oldum, başarısız oldukça cabaladim. Başarımin sırrı işte budur.'' MICHAEL JORDAN 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap