Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Sevilmek için çare aramak çıkışı olmayan bir yolun başlangıcıdır... (Ben uydurdum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 İyiliğe gücün yetmezse kötülük yapma.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 İyilerle dost ol ki, Kötülerden emin olasın.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Cahillerin sonunda göreceği şeyi,akıllılar önce görür.......... Hz.Mevlana(k.s) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Fotokopiden çıkan kağıdın sıcaklığını veremeyen insanlar var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Kendi kendinin efendisi olmayan bir kimse özgür değildir. A. Calaudius Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 YÜZDE ISRAR ETME DOKSAN DA OLUR İNSAN DEDİĞİNDE NOKSAN DA OLUR SAKIN BÜYÜKLENME ELDE NELER VAR BİR BEN VARIM DEME YOKSAN DA OLUR HATASIZ DOST ARAYAN DOSTTAN DA OLUR 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Bazen;sizi çok kızdıran bir insanın suratına vurmak mı istiyorsunuz vurun göreceksiniz içinizin nasıl ferahladığını......bunuda ben uydurdum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Keçiyi yardan uçuran bir tutam otdur.............. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Öfke ile beraber akıl da uçup gider.......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Sözünü tartmayan cevabından incinir........... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Öfke kısa bir deliliktir.......... Horatius 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Sevgi, hayatın pusulasıdır........ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap