Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2013 EY YOLCU....! Ayak bastığın bu topraklar; Sırtında bebeğinin donmasına aldırmadan, Mermiyi cepheye yetiştiren eli öpülesi anaların, Vatanın kurtuluşunda; Nüfus ölçeğinde en çok şehit veren yiğitlerin, Ünlü şekerci ve pastacıları yetiştiren, Yeşilin denizi, doğanın cenneti, Yayla diyarı, şehitler otağı, Tarihi KASTAMONU ilimizdir. HOŞGELDİNİZ. Diye yazar Kastamonu'muzun girişinde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Niye hiçbir şey değilde, bir şey var. ? Diye bir soru sorsak varoluş hakkında. Hadi bir tane daha. Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Niye hiçbir şey değilde, bir şey var. ? Diye bir soru sorsak varoluş hakkında. Hadi bir tane daha. Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir.Gidişi beğenmedim, sana tatil pek yaramamış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Gidişi beğenmedim, sana tatil pek yaramamış Eskiden okuduğum bir kitabı tekrar okuyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Ben daha basit şeyler kuyorum, birazdan Dan Brown'n son kitabına başlayacağım, hani şu bahçıvanınkatil olduğu, muhtemelen yarın akşama biter. Konuyla bağlantı: "Kitap en iyi tatilde okunur" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Ben daha basit şeyler kuyorum, birazdan Dan Brown'n son kitabına başlayacağım, hani şu bahçıvanınkatil olduğu, muhtemelen yarın akşama biter. Konuyla bağlantı: "Kitap en iyi tatilde okunur" Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Yani özetle yaşlanıyorum diyorsun (takılıyorum, kızma sakın, kulübe adam arıyoruz da, adayları gördükçe sevinesim geliyor). Gece uyumadan aklıma geldi uydurmacamı yazayım buraya: Sonsuzluk nerede başlar? Herşeyin bittiği yerde... Sonsuzluk nerede biter? Herşeyin başladığı yerde... Yaşasın "Big bang" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 (düzenlendi) Bu aslında 12-15 yaş için yazılmış 100 sayfada evren hayat herşey tarzı bir kitap. Birde eski Asimov beni bekliyor. Bazen çok eskiden okuduğum ama hatırlamadığım kitapları tekrar okuyorum. Asimov candır... İlk gençliğimiz onla geçmiştir. 1. imparatorluk , vakıf , Katır fenomeni, kafa bilimleri, Hari Seldon , psiko-tarih matematiği .. Vayy be ne günlerdi : : :) edit: bak şimdi 3 robot kuralı ve Daneel Olivaw da geldi aklıma Temmuz 16, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Asimov candır... İlk gençliğimiz onla geçmiştir. 1. imparatorluk , vakıf , Katır fenomeni, kafa bilimleri, Hari Seldon , psiko-tarih matematiği .. Vayy be ne günlerdi : : : Türkiye'de çıkan tüm kitaplarını okumuştum. Yanımda Vakıf ve İmparatorluk var. Bu akşam başlayacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin. Şems. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 (düzenlendi) Eylül 11, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Dert dediğin s.k gibidir. En büyüğü kendininki sanırsın... (Argo icin affiniza siginiyorum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Dert dediğin s.k gibidir. En büyüğü kendininki sanırsın... (Argo icin affiniza siginiyorum) Ooooovvvvv çok sert... Hayırdır paşam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Ooooovvvvv çok sert... Hayırdır paşam... Benlik bir durum yok paşam, hosuma gitti laf... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap